Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρή 17χρονη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας! Φήμες πως πέθανε από Έμπολα

Τραγική εξέλιξη! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Νάξο στην Αθήνα!

17 Ιουλίου 2019 11:55
Νεκρή 17χρονη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας! Φήμες πως πέθανε από Έμπολα

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές μιας οικογένειας από την Ιταλία στη χώρα μας. Η 17χρονη κόρη των Ιταλών, που παραθέριζαν τις τελευταίες ημέρες στη Νάξο, διακομίστηκε εσπευσμένα χθες το απόγευμα από το νησί με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και τις πρώτες πρωινές ώρες κατέληξε. Πριν από λίγο μάλιστα πέθανε και ο Αντρέα Καμιλέρι!

Η διακομιδή έγινε με συνθήκες κατεπείγοντος περιστατικού, ύποπτου για ιό Έμπολα ή παρεμφερούς μολυσματικού ιού. Η 17χρονη πήγε στο νοσοκομείο Νάξου με υψηλό πυρετό και αιμορραγία, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γιατροί του νησιού στο ΕΚΑΒ.

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας οι γιατροί επίσης εκτίμησαν τη βαρύτητα της κατάστασης: η 17χρονη εμφάνιζε σοβαρή εικόνα σηψαιμίας, χωρίς βεβαίως να μπορεί να δηλωθεί με ακρίβεια τι είχε προκαλέσει αυτο το σηψαιμικό επεισόδιο.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι λοιμωξιολόγοι του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) οι οποίοι διερευνούν αν πρόκειται για μόλυνση με ιό, περισσότερο... γνώριμο οπως της μηνιγγίτιδας ή σπανιότερο όπως εκείνος του ιού Έμπολα που βρίσκεται στο προσκήνιο του μολυσματικού χάρτη και παλι λόγω κρουσμάτων σε χώρες της Αφρικής.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έβαλαν στη διερεύνηση και τον ιό Έμπολα λόγω του ιστορικού των ταξιδιών της οικογένειας. Επίσης, διερευνήθηκε και το ενδεχόμενο της μόλυνσης της 17χρονης από ιό της μηνιγγίτιδας. Τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών θα ειναι διαθέσιμα συμφωνα με πηγές του νοσοκομείου μέςα στο επόμενο 24ωρο.

Νεκρός ο Ορέστης Πρωτογήρου!

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Ορέστης Πρωτογήρου, ο οποίος ήταν γνωστός στην κοινωνία της Χαλκίδας και διατέλεσε επί σειρά ετών γενικός διευθυντής στην εταιρεία "Τσιμέντα Χαλκίδας", όταν το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ βρισκόταν στις δόξες του.

Η κηδεία του θα γίνει σε λίγη ώρα, στις 11 το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδας.

Στην τελευταία του κατοικία θα τον συνοδέψουν η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Γιώργος- Φωτεινή- Αναστασία- Μαρία, τα εγγόνια του και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

Στη φωτογραφία ο Ορέστης Πρωτογήρου, στην κοπή της πίτας των Φιλόπτωχων Ταμείων των Ενοριών της Χαλκίδας το 2014. Είχε βρει το φλουρί της πίτας και παραλαμβάνει ένα αναμνηστικό δώρο από τον Μητροπολίτη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Γιάννης Καρατάσιος!

Είδηση σοκ: Νεκρός στα 39 του πάμπλουτος σχεδιαστής!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Νεκρός ο Gary Duncan

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share