Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στον Καναδά: Τρεις νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι από συντριβή υδροπλάνου!

Σε μια λίμνη σε απομονωμένη περιοχή!

16 Ιουλίου 2019 20:56
Τραγωδία στον Καναδά: Τρεις νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι από συντριβή υδροπλάνου!

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις αγνοούνται έπειτα από τη συντριβή ενός υδροπλάνου σε μια λίμνη σε απομονωμένη περιοχή στον βορειοανατολικό Καναδά.

Επτά άνθρωποι επέβαιναν στο υδροπλάνο de Havilland DHC-2 Beaver της Air Saguenay, μιας μικρής αεροπορικής εταιρείας τσάρτερ με έδρα το Κεμπέκ.

Το υδροπλάνο συνετρίβη στο Λαμπραντόρ, μέρος της επαρχίας Νιουφάουντλαντ και Λαμπραντόρ στις ανατολικές ακτές του Καναδά.

Στους επιβαίνοντες ήταν ο πιλότος, δύο ξεναγοί και τέσσερις επιβάτες που βρίσκοταν σε εκδρομή ψαρέματος. Το αεροσκάφος αναμενόταν να προσγειωθεί στις 19:00 τοπική ώρα τη Δευτέρα στην Λίμνη Κροσρόουντς, όπου βρίσκεται το αλιευτικό καταφύγιο των Τριών Ποταμών.

Το υδροπλάνο εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης στην Λίμνη Μισταστίν, μια ηφαιστειακή λίμνη στο βόρειο Λαμπραντόρ, περίπου στις 06:30 σήμερα το πρωί.

Τα αίτια της συντριβής δεν είναι ακόμη γνωστά σύμφωνα με τον πρόεδρο της Air Saguenay, ενώ δεν υπάρχουν νεότερα για τους τέσσερις αγνοούμενους.

Τραγωδία: Έσπασε στα δύο «ρόδα» σε λούνα πάρκ! Δύο νεκροί και 15 τραυματίες! (Video)

Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη στην Ινδία όταν ρόδα σε λούνα παρκ έσπασε στα δύο και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο άνθρωποι! Δεκαπέντε άνθρωποι ακόμα τραυματίστηκαν!

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Κανκάρια όταν το παιχνίδι με τίτλο Discovery έσπασε στα δύο με τη βάση του, στην οποία κάθονταν επισκέπτες του λούνα παρκ να πέφτει στο κενό. Να σας θυμίσουμε και μια 19χρονη που έχασε την ζωή της σε λούνα παρκ στην πόλη Τζιζάκ!

Οι νεκροί είναι ηλικίας 24 και 22 ετών ενώ οι τραυματίες από 16 έως 26 ετών. Σοκ προκαλεί το βίντεο από την Ινδία που δείχνει τη στιγμή που μια «ρόδα» σε λούνα παρκ κυριολεκτικά έσπασε στα δύο με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή του και τουλάχιστον άλλοι 15 να τραυματιστούν.

Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει τους υπευθύνους του λούνα παρκ με τις έρευνες να επικεντρώνονται τόσο στον τρόπο λειτουργίας όσο και στο καθεσώς συντήρησης του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share