Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΕΥΠ: Ποιός είναι ο νέος επικεφαλής της, Παναγιώτης Κοντολέων;

Στη θέση του υπό αποχώρηση Γιάννη Ρουμπάτη.

16 Ιουλίου 2019 18:42
ΕΥΠ: Ποιός είναι ο νέος επικεφαλής της, Παναγιώτης Κοντολέων;

Το κρίσιμο πόστο του διοικητή της ΕΥΠ αναμένεται να αναλάβει –σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο "Βήμα"- ο κ. Παναγιώτης Κοντολέων, διευθυντικό στέλεχος μεγάλων ελληνικών εταιρειών security, με συνεργασία με την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και με ενδιαφέρον στα ζητήματα ασφαλείας στη Μέση Ανατολή. Ο κ. Κοντολέων ήταν προσεκτική επιλογή του περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη.

Όπως γράφει το ηλεκτρονικό περιοδικό “Security Manager”, ο Παναγιώτης Κοντελέων έχει μακρόχρονη εμπειρία ως υψηλόβαθμο στέλεχος στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας και είναι συνυφασμένος με την επιτυχημένη πορεία της πολυεθνικής G4S εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη απόλυτα συνειδητή επιλογή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε απευθείας από το κέντρο αποφάσεων του Πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Σίγουρα αποτελεί μια είδηση για το χώρο μας που δεν έχουμε συνηθίσει, που όμως αποδεικνύει ότι στο στελεχιακό δυναμικό των μεγάλων εταιριών παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας, υπάρχουν άνθρωποι με αναγνωρισμένη αξία όπως ο κ. Κοντολέων που μπορούν να αξιοποιηθούν σε κομβικές θέσεις όπως είναι αυτή του Διοικητή της ΕΥΠ.

Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ο ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι!

Γιώργος Μαυρωτάς προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού. Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, προερχόμενος από το χώρο του αθλητισμού παίρνει το χρίσμα. Ο Μαυρωτάς προέρχεται από το χώρο του αθλητισμού, καθώς υπήρξε επί χρόνια μέλος και αρχηγός της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης, με συμμετοχές σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και Ολυμπιακούς αγώνες.


Η τοποθέτηση του θα ανακοινωθεί μαζί με τα ονόματα 30 νέων γενικών γραμματέων και θεωρείται ως το πιθανότερο σενάριο. Ο Μαυρωτάς υπήρξε αντιπρόεδρος του Ποταμιού και μετά την αποχώρηση του Σταύρου Θεοδωράκη επρόκειτο να αναλάβει πρόεδρος του κόμματος, ωστόσο δεν κατέβηκε στις εκλογές

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share