Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Εξαφανίστηκαν τα ίχνη του Γιώργου Μαρίνου - Κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται!

Γιατί η Φόνσου ζητά παρέμβαση εισαγγελέα!

16 Ιουλίου 2019 18:22
Εξαφανίστηκαν τα ίχνη του Γιώργου Μαρίνου - Κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται!

Τα ίχνη του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού και περφόρμερ Γιώργου Μαρίνου έχουν χάσει εδώ και καιρό οι φίλοι και πρώην συνάδελφοί του, οι οποίοι ανησυχούν για την υγεία του. Η Άννα Φόνσου, η οποία παλιότερα τον είχε φιλοξενήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού» έστειλε επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.


«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον» δήλωσε στην Espresso και συνέχισε: «Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του».

undefined

Ο Γιώργος Μαρίνος όταν έφυγε από το «Σπίτι του Ηθοποιού» επέστρεψε στη Βάρκιζα σε ένα σπίτι που κανείς δεν γνωρίζει, το οποίο ανήκει σε έναν κύριο, ο οποίος έχει αναλάβει και τη φροντίδα του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτός ο κύριος φέρεται να είναι ο ίδιος άνθρωπος που απείλησε την Άννα Φόνσου λέγοντάς της «μην ασχοληθείτε ξανά με τον Γιώργο γιατί θα σας κόψω τα πόδια».

H Άννα Φόνσου τόνισε: «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω». Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ δήλωσε: «Μόνο με τη σύμφωνη γνώμη συγγενών πρώτου βαθμού μπορεί να γίνει μεσολάβηση εισαγγελέα».

undefined

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο 80χρονος Γιώργος Μαρίνος ζει απομονωμένος και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Δεν είναι σε θέση να θυμηθεί ούτε γνώριμα σε αυτόν πρόσωπα, ούτε τις επιτυχίες του παρελθόντος του.

"Είμαι σε..." Όταν ο Γιώργος Μαρίνος είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας πριν από 7 χρόνια!

Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Μαρίνο, με τις εξελίξεις για την υγεία του να είναι τραγικές. Ο showman, μάλιστα, είχε κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας πριν από περίπου 7 χρόνια.

"Προτίμησα να φύγω από το χώρο πριν έρθει η ώρα που θα αποφάσιζαν άλλοι να με “φύγουν”. Αλλά έπρεπε να σταματήσω, γιατί μεγαλώνω και δε ήθελα να γίνω ξεφτίλα", δήλωσε ο ίδιος και συνέχισε: "Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ, γιατί έχω δει πολλούς σταρ να γίνονται χάλια. Δεν περίμενα να μου στοιχίσει όμως τόσο πολύ, σε σημείο που να χρειαστεί να επισκεφτώ γιατρό. Ακόμη και ενενήντα χρονών να ήμουνα πάλι θα πάθαινα κατάθλιψη αν σταματούσα τη δουλειά μου".

Γιώργος Μαρίνος

Ο γνωστός showman δε δίστασε επίσης να αποκαλύψει ότι περνάει πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, νιώθει πικρία για κάποιους συναδέλφους του, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο πλευρό του.

"Να πω την αλήθεια, αισθάνομαι ριγμένος από την όλη κατάσταση, αλλά δόξα τω Θεώ πέρασα σπουδαία. Κυρίως, όμως έχω παράπονα από τους ιθύνοντες που συνήθως κρύβονται και από τους οποίους ποτέ δε ζήτησα τίποτα. Είμαι σε άθλια κατάσταση λόγω της κατάθλιψης που περνάω. Παίρνω φάρμακα και ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή. Θέλω κάποια στιγμή να γίνω καλά και να μιλήσω για όσα με πίκραναν".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share