Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Εύζωνας του καύσωνα...μια εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις!

Ο καθημερινός αγώνας των Ευζώνων την περίοδο του καλοκαιριού..

16 Ιουλίου 2019 12:20
Ο Εύζωνας του καύσωνα...μια εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις!

Δύσκολη η κατάσταση εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών για όλους τους πολίτες. Δύσκολο και το να παραμένουν όρθιοι οι εύζωνες μπροστά από τη Βουλή. Με 42 βαθμούς Κελσίου φαίνεται πως δυσκολεύθηκαν πολύ να τελειώσουν την σκοπιά τους.

Μπορεί ο Αντίνοος να έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά οι Εύζωνες τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού δίνουν μια σκληρή μάχη για να τελειώσουν την σκοπιά τους..

Το κύμα καύσωνα επιμένει στη χώρα και το θερμόμετρο χτυπά κόκκινο σε πολλές περιοχές, μεταξύ των οποίων και η Αθήνα. Η αποπνικτική ατμόσφαιρα ταλαιπωρεί τους πολίτες που αποφεύγουν να κυκλοφορούν στους δρόμους της πρωτεύουσας και να προτιμούν τους δροσερούς κλειστούς χώρους.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και για τους εύζωνες μπροστά από τη Βουλή που αναγκάζονται να παραμένουν όρθιοι σε συνθήκες καύσωνα.

Σοκαριστικό: Θερμικό αποτύπωμα της Αθήνας φτάνει τους 70 βαθμούς!

Ο καύσωνας χτες έφτασε το αποκορύφωμά του και το θερμικό αποτύπωμα του χάρτη της Αθήνας λέει την ιστορία καλύτερα, καθώς η θερμική ενέργεια που καταγράφηκε, άγγιξε ακόμα και τους 70 βαθμούς Κελσίου!

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, το θερμικό φορτίο στην Πλατεία Συντάγματος και την Πλατεία Ομονοίας καταγράφει η εναέρια λήψη με χρήση θερμικής κάμερας.

Το ανοιχτό πορτοκαλί στις φωτογραφίες δείχνει θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 35 βαθμούς Κελσίου και το σκούρο πορτοκαλί τους 70!

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφονται στην άσφαλτο, στα μάρμαρα μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στα σημεία που υπάρχουν συγκεντρωμένα κλιματιστικά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χαμός στην Αθήνα! "Έπεσε" το ρεύμα σε πολλές περιοχές!

Σαρώνει την χώρα ο Αντίνοος: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για την κακοκαιρία!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share