Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Μην αφήνετε τα παιδιά σας σε...": Έκτακτη ανακοίνωση από την Αστυνομία!

Τεράστια προσοχή!

16 Ιουλίου 2019 08:30

Ελληνική Αστυνομία: Περιμένοντας τους γονείς μου που πετάχτηκαν για ψώνια… Η θερμοκρασία που επικρατεί εκτός αυτοκινήτου, δεν έχει καμία απολύτως σχέση, με εκείνη εντός του αυτοκινήτου. Η θερμοκρασία αυξάνεται μέσα στο Ι.Χ., χωρίς να το καταλάβει κανείς και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα. Η συγκεκριμένη πληροφορία αποτελεί γεγονός. Νέα τηλεφωνική απάτη: Αν σηκώσετε αυτή την κλήση θα πληρώσετε 1.000 ευρώ!

Ελληνική Αστυνομία: Τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στο αυτοκίνητο;

Ελληνική Αστυνομία: 1. Όταν η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο έχει 21 βαθμούς Κελσίου: Μετά από 10 λεπτά, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο θα ανέβει στους 32 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 30 λεπτά, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 40 βαθμούς Κελσίου.

2. Όταν η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο έχει 24 βαθμούς Κελσίου: Μετά από 10 λεπτά, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο θα ανέβει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 30 λεπτά, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 43 βαθμούς Κελσίου. Ελληνική Αστυνομία:

3. Όταν η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο έχει 27 βαθμούς Κελσίου: Μετά από 10 λεπτά, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο θα ανέβει στους 37 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 30 λεπτά, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 46 βαθμούς Κελσίου.

4. Όταν η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο έχει 29 βαθμούς Κελσίου: Μετά από 10 λεπτά, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο θα ανέβει στους 40 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 30 λεπτά, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 48 βαθμούς Κελσίου.

5. Όταν η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο έχει 32 βαθμούς Κελσίου: Μετά από 10 λεπτά, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο θα ανέβει στους 43 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 30 λεπτά, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 51 βαθμούς Κελσίου.

Ελληνική Αστυνομία: 6. Όταν η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο έχει 35 βαθμούς Κελσίου: Μετά από 10 λεπτά, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο θα ανέβει στους 46 βαθμούς Κελσίου. Μετά από 30 λεπτά, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 54 βαθμούς Κελσίου.

Η Ελληνική Αστυνομία για το τέλος θέτει το εξής ερώτημα «Μήπως να το ξανασκεφτείς;».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share