Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο δολοφόνος της άτυχης Αμερικανίδας βιολόγου!

Διατηρούσε κανάλι στο youtube!

15 Ιουλίου 2019 22:00
Αυτός είναι ο δολοφόνος της άτυχης Αμερικανίδας βιολόγου!

Ο 27χρονος Χανιώτης Γ.Π. είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton. Η ομολογία του εγκλήματος από τον νεαρό Κρητικό, παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών, έδωσε το έναυσμα για ν' αρχίσει να ξετυλίγεται το «νήμα» της συγκλονιστικής υπόθεσης, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα.

Πληροφορίες από την αστυνομία θέλουν τον δράστη γνωστό ηδονοβλεψία της περιοχής, ενώ και ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ερεθίστηκε στην θέα της 60χρονης Αμερικανίδας. Το «προφίλ» του, ωστόσο, δεν χαρακτηρίζεται μόνο από το πάθος του αυτό, αλλά και από την... αγάπη του για την φύση -και ειδικότερα για τα σπήλαια του νησιού-, καθώς φαίνεται ότι τα γνώριζε πάρα πολύ καλά.

Γέννημα-«θρέμμα» της περιοχής του Μάλεμε και αγρότης από μικρός, ο Γ.Π. είχε περπατήσει και εξερευνήσει όλη την περιοχή γύρω από το χωριό του, γνωρίζοντας σπιθαμή προς σπιθαμή ακόμα και τα πλέον δύσβατα σημεία. Τις γνώσεις του αυτές, μάλιστα, για την μορφολογία του εδάφους της Κρήτης, δεν τις... κρατούσε για τον εαυτό του, αλλά, ως γνήσιος φυσιοδίφης, τις... μοιραζόταν με ένα ευρύτερο κοινό, μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο YouTube!

Πηγή: protothema

Δολοφόνος Αμερικανίδας: «Είμαι ηδονοβλεψίας»!

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 27χρονου, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ίτον. Σύμφωνα με το flashnews.gr ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να έκλεισε την αναπνοή της Αμερικανίδας βιολόγου και αφού την σκότωσε, την έβαλε στο αγροτικό του και τη μετέφερε σε άλλο σημείο.

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ο άνδρας ομολόγησε προφορικά, παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και είπε ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε. Επιβεβαιώνεται πάντως το σενάριο των αστυνομικών ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν σεξουαλικό. Ο 27χρονος φέρεται να διαθέτει περιουσία στην περιοχή της σπηλιάς στο Ξαμουδοχώρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας είδε τη Σούζαν Ίτον στο δρόμο και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο. Πάντως, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αστυνομία προσήχθη και δεύτερο άτομο για την υπόθεση.


Ο 27χρονος εντοπίστηκε χάρη στα ίχνη που άφησε το αυτοκίνητό του, με το οποίο μετέφερε τη σορό της νεκρής Αμερικανίδας βιολόγου, τον θάνατο της οποίας είχε προκαλέσει κλείνοντάς της τις αναπνευστικές οδούς. Αυτό, σε συνδυασμό με κάποια ευρήματα από τον τόπο όπου έκρυψε το πτώμα της Σούζαν Ίτον, ήταν τα λάθη που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων στην ταυτοποίησή του.

Ο 27χρονος που κατοικεί στο Μάλεμε αλλά κατάγεται από την Κίσαμο ταίριαζε με το προφίλ που είχαν σκιαγραφήσει οι αστυνομικοί και οι κυψέλες της κινητής τηλεφωνίας επιβεβαίωσαν τις κινήσεις του στην επίμαχη περιοχή, στις 4 Ιουλίου που είχε εξαφανιστεί η 60χρονη. Έτσι, όταν τον ανέκριναν «έσπασε» και ομολόγησε την δολοφονία, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό το κίνητρό του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Οι τελευταίοι άνθρωποι που είδαν την Αμερικανίδα Βιολόγο κατέθεσαν!

Αυτό είναι το τούνελ που βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος! (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share