Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Σάκης Αρναούτογλου: καταιγίδες που ίσως δώσουν “πολύ νερό”

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος προειδοποιεί!

15 Ιουλίου 2019 21:39
Σάκης Αρναούτογλου: καταιγίδες που ίσως δώσουν “πολύ νερό”

Πολλαπλές προειδοποιήσεις έχει κάνει τις τελευταίες ώρες για τις εξελίξεις στον καιρό ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.


Συγκεκριμένα, μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Σ. Αρναούτογλου προειδοποίησε για νέα ισχυρή κακοκαιρία την Τρίτη, υπογράμμίζοντας: «Tα πρώτα στοιχεια για την επιδείνωση του καιρού της Τρίτης! Κάντε κλικ πάνω στο χάρτη και διαβάστε σας παρακαλώ την επεξήγηση στον τίτλο! Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεί δείχνει να επηρεάζεται κυριώς η δυτική και η ηπειρωτική Ελλάδα με βροχές αλλά και καταιγίδες που ίσως δώσουν “πολύ νερό” αυξάνοντας τον κίνδυνο τοπικών αιφνίδιων πλημμυρών!».

undefined

Ωστόσο, ο μετεωρολόγος προέβλεψε και την άφιξη νέου καύσωνα στη χώρα, λέγοντας: «Επιμένουν καθημερινά ολοένα και περισσότερο τα προγνωστικά στοιχεία για νέο έντονο επεισόδιο ζέστης (κατά τόπους καύσωνα) στη δυτική και κεντρική Ευρώπη μετά τις 21 Ιουλίου στα νοτιοδυτικά και μετά τις 23-24 στα υπόλοιπα δυτικά και κεντρικά της Ευρωπαϊκής Ηπείρου!».
Επί ποδός βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες σύμφωνα και με τον κ. Αρναούτογλου

Ο Ιούλιος του Αρκά: "Απολογείται" για το τεχνικό πρόβλημα του καιρού!

Ο Ιούλιος του Αρκά:

Καυστικός όπως πάντα είναι ο Αρκάς και δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο! Αυτή την φορά απολογείται για το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε με τον καιρό!

Βλέποντας λοιπόν τα όσα συμβαίνουν με τον καιρό ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς μέσα από τους «μήνες» μας δίνει την εξήγηση. Μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζει ο καιρός τις τελευταίες ημέρες ενώ όπως δείχνουν τα προγνωστικά η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην εικόνα βλέπουμε τον Ιούλιο με το σωσίβιο του να κρατά μια ομπρέλα και να λέει:«Εκ μέρους του θέρους: Υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα. Δουλεύουμε για την γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Αρκάς καιρός

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share