Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μυστήριο με τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου: Η μήνυση πίσω από την τραγωδία!

Αποκαλύψεις φωτιά!

15 Ιουλίου 2019 12:20
Μυστήριο με τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου: Η μήνυση πίσω από την τραγωδία!

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου μήνυσε την ηθοποιό Ελένη Ερήμου υποστηρίζοντας ότι φέρει ευθύνες για τον θάνατο του πατέρα της τον περασμένο χειμώνα.

Μετά από τέσσερις μήνες από τον θάνατο του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, έρχεται η κίνηση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου να προσφύγει στα δικαστήρια προκειμένου να εξεταστούν στοιχεία που ίσως φωτίσουν κάποιες σκοτεινές πτυχές.

Η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο, το οποίο θα κρίνει και θα αποφανθεί για την σοβαρή κατηγορία. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γιαννακοπούλου υποστηρίζει σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι υπήρξε καθυστερημένη αντίδραση στο ισχαιμικό επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατο του πατέρα της.

Στη μήνυση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Μηνύω την Ελένη Ερήμου διότι τέλεσε το αδίκημα της έκθεσης του πατέρα μου Αθανάσιου Γιαννακόπουλου σε κίνδυνο ζωής, κατ΄άρθρον 306 Π.Κ. άλλως, επικουρικά διότι παρέλειψε με πρόθεση να προσφέρει βοήθεια και έτσι να λυτρώσει από κίνδυνο ζωής, κατ’ άρθρον 307 Π.Κ…

Οι θεράποντες ιατροί μου κατέστησαν σαφές εξαρχής ότι υπήρξε μεγάλη χρονική καθυστέρηση ως προς την αντιμετώπιση του ισχαιμικού επεισοδίου εξαιτίας του ότι εκλήθη ασθενοφόρο δύο ώρες μετά την έναρξη αυτού, ενώ, αν είχε κληθεί αμέσως τότε ο πατέρας μου θα είχε επιζήσει».

Θανάσης Γιαννακόπουλος - άγνωστες ιστορίες: Όταν ανέλαβε τα έξοδα νοσηλείας του «κόκκινου» τρομπετίστα Αττίλιο!

Δύο ιστορίες από το παρελθόν καταδεικνύουν ποιος ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής (10/6).

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (10/6), για να αφήσει ένα τεράστιο κενό στον Παναθηναϊκό. Πέρα από αυτά που έβλεπαν και αντιλαμβάνονταν όλοι, όπως η αγάπη του για το "τριφύλλι" και οι τεράστιες επενδύσεις που έκανε για την αγαπημένη του ομάδα, υπάρχουν δύο ιστορίες που καταδεικνύουν ποιος ήταν ως άνθρωπος. Δύο ιστορίες με ερυθρόλευκο φόντο, το οποίο βέβαια ο ίδιος ουδέποτε λογάριασε.

Η πρώτη έγινε γνωστή από τον αδελφό του, Θανάση, σε συνέντευξη που είχε δώσει το 1997 στο "ΦΩΣ". Τότε, είχε αποκαλύψει πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος ανέλαβε τα έξοδα νοσηλείας του "Αττίλιο" όταν αυτός αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο θρυλικός τρομπετίστας της "Θύρας 7" δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει ο ίδιος τα έξοδα, κάτι το οποίο έκανε ο εμβληματικός παράγοντας του Παναθηναϊκού.

Η δεύτερη αφορά στην τραγωδία με τα θύματα της "Θύρας 7" έξι χρόνια νωρίτερα. Είχε δώσει όλο το πλάσμα αίματος στο "Τζάνειο".

Δεν ήταν βέβαια αυτές οι μοναδικές περιπτώσεις που αποτυπώθηκε το μεγαλείο της ψυχής του, το μέγεθος του ανθρώπου που λεγόταν Παύλος Γιαννακόπουλος. Ιστορίες υπάρχουν πολλές ακόμη, άλλες πιο γνωστές, άλλες λιγότερο γνωστές.

Η ουσία δεν αλλάζει και καταγράφει στην Ιστορία τον Παύλο Γιαννακόπουλο ως έναν εκ των κορυφαίων παραγόντων στην ιστορία του αθλητισμού της χώρας, αλλά και της Ευρώπης. Μα πάνω απ όλα, ως έναν σπουδαίο άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στον αθλητισμό...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share