Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Γυναίκα αρχηγός στην Σχολή Ικάρων!

Για πρώτη φορά στην ιστορία!

15 Ιουλίου 2019 11:04
Γυναίκα αρχηγός στην Σχολή Ικάρων!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Σχολή Ικάρων αποκτά γυναίκα αρχηγό! Ο λόγος για την Μαρίνα Κωνσταντίνου από την Πάτρα.

undefined

Η αρχισμηνίας-ιπτάμενη είχε εισαχθεί στη σχολή, δεύτερη στη σειρά, τον Αύγουστο του 2016. Τρία χρόνια μετά, ο αρχηγός της τάξης 2019 των νέων ανθυποσμηναγών της παρέδωσε την πολεμική σημαία της Σχολής Ικάρων.

Πλέον είναι η πρώτη γυναίκα αρχισμηνίας ιπτάμενη στην ιστορία της Πολεμικής Αεροπορίας που γίνεται Αρχηγός της Σχολής Ικάρων. Είναι κάτι τιμητικό, όχι μόνο για την ίδια και για την οικογένειά της, αλλά για την Πάτρα. Μία είδηση που έκανε περήφανους τους Πατρινούς και τους έδωσε ένα λόγο να χαίρονται.

Απίστευτο: 23χρονος κυκλοφορούσε με ψαλίδι και... έκοβε μαλλιά γυναικών!

Απίστευτο αυτό που συνέβη στην Κύπρο: Άνδρας κυκλοφορούσε με ποδήλατο και προσέγγιζε αιφνιδιαστικά γυναίκες και με ψαλίδι, τους έκοβε τα μαλλιά και εξαφανιζόταν!

Η Κυπριακή Αστυνομία συνέλαβε έναν 23χρονο ο οποίος από το 2017 είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος γυναικών που κυκλοφορούσαν στην τουριστική περιοχή του Πρωταρά.

Ο νεαρος παραδέχθηκε τη δράση του αλλά δεν έδωσε λογικές εξηγήσεις. Στο σπίτι του βρεθηκαν πλεξούδες από μαλλιά γυναικών και ένα ψαλίδι 23 εκατοστών το οποίο χρησιμοποιούσε για να κόβει τα μαλλιά των γυναικών. Απίστευτο: Είχαν ξεχάσει χειρουργικό ψαλίδι στην κοιλιά της για 23 χρόνια!

Ψαλίδι Κύπρος

Η αστυνομία τον αναζητούσε εδώ και χρόνια αλλά δεν είχε καταφέρει να τον εντοπίσει. Προχθές τον είδε να κινείται ύποπτα σε πεζόδρομο στον Πρωταρά και τον προσήγαγε για ανάκριση. Σήμερα θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share