Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: 23χρονος κυκλοφορούσε με ψαλίδι και... έκοβε μαλλιά γυναικών!

Πώς προσέγγιζε τα θύματά του;

15 Ιουλίου 2019 11:01
Απίστευτο: 23χρονος κυκλοφορούσε με ψαλίδι και... έκοβε μαλλιά γυναικών!

Απίστευτο αυτό που συνέβη στην Κύπρο: Άνδρας κυκλοφορούσε με ποδήλατο και προσέγγιζε αιφνιδιαστικά γυναίκες και με ψαλίδι, τους έκοβε τα μαλλιά και εξαφανιζόταν!

Η Κυπριακή Αστυνομία συνέλαβε έναν 23χρονο ο οποίος από το 2017 είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος γυναικών που κυκλοφορούσαν στην τουριστική περιοχή του Πρωταρά.

Ο νεαρος παραδέχθηκε τη δράση του αλλά δεν έδωσε λογικές εξηγήσεις. Στο σπίτι του βρεθηκαν πλεξούδες από μαλλιά γυναικών και ένα ψαλίδι 23 εκατοστών το οποίο χρησιμοποιούσε για να κόβει τα μαλλιά των γυναικών. Απίστευτο: Είχαν ξεχάσει χειρουργικό ψαλίδι στην κοιλιά της για 23 χρόνια!

Η αστυνομία τον αναζητούσε εδώ και χρόνια αλλά δεν είχε καταφέρει να τον εντοπίσει. Προχθές τον είδε να κινείται ύποπτα σε πεζόδρομο στον Πρωταρά και τον προσήγαγε για ανάκριση. Σήμερα θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης.

Κύπρος: Αυτή είναι η 26χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της!

Συγκλονισμένη η Κύπρος με τον θάνατος της 26χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον σύντροφο!

Δύο νέοι άνθρωποι νεκροί σήμερα στη Λεμεσό. Μια 26χρονη θύμα και ο 36χρονος πρώην σύντροφος της θύτης και αυτόχειρας. Ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου πυροβόλησε δυο φορές στο κεφάλι την 26χρονη πρώην σύντροφο του Σοφία Ζήνωνος και στην συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα σε ερημική περιοχή που χρησιμοποιειυσι ως πεδίο βολής. Ο Παπαπέτρου πήγε εκεί με το αυτοκίνητό του έχοντας μαζί την κυνηγετική του καραμπίνα. Στο σημείο κατέφθασε μετά από λίγη ώρα η πρώην σύντροφος του Σοφία.

Αναπάντητό παραμένει το ερώτημα αν η άτυχη κοπέλα μετέβηκε στο σημείο επειδή την κάλεσε ο πρώην φίλος της, η αν είχε ειδοποιηθεί από τρίτο πρόσωπό, ότι ο δράστης και αυτοχειρίας επιδίωκε να κάνει κακό στον εαυτό του και μετέβηκε στο σημείο για να τον αποτρέψει.

Τα πτώματα και των δύο εντόπισε να κείτονται σε λίμνη αίματος στο έδαφος περίπου μισή ώρα αργότερα, ο πατέρας του 35χρονου, ο οποίος γνώριζε πού θα πήγαινε ο γιος του και ανησύχησε.

Ο 35χρονος και η 26χρονη διατηρούσαν δεσμό και το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της αστυνομίας, οι δύο «βρέθηκαν στο σημείο και φαίνεται ότι υπήρξε μία διαφωνία μεταξύ τους και τότε ο 35χρονος πυροβόλησε εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Η άτυχη Σοφία ήταν μητέρα ενός εξάχρονου κοριτσιού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share