Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Προβλήματα στην Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας!

Μέχρι την Κατερίνη!

14 Ιουλίου 2019 12:46
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Προβλήματα στην Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας!

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται η ηλεκτροκίνηση στη γραμμή καθόδου, μεταξύ Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, λόγω βραχυκυκλώματος, που προκλήθηκε από τοπική κακοκαιρία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναμένονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Αχαΐα: Καταστροφές και δυσκολίες από την κακοκαιρία!

Σοβαρά προβλήματα προέκυψαν στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία μετά το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας. Στο Δρέπανο της Αχαΐας, περισσότερα από 1.000 άτομα εγκλωβίστηκαν σε κέντρο διασκέδασης- στο οποίο τραγουδούσε η Πάολα- όταν υπερχείλισε γειτονικός χείμαρρος, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που, σε συνεργασία με την «Ολυμπία οδό», έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

Εγκλωβισμός αυτοκινήτων υπήρξε και στο τούνελ της Κλόκοβας, με αποτέλεσμα να υπάρξει και εκεί κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Ιόνια Οδό και στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, από το Αντίρριο μέχρι την Γαβρολίμνη.

Εξαιτίας των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Αιτωλοακαρνανία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, προκειμένου να μην φθάνουν στα σημεία του αποκλεισμού περισσότερα αυτοκίνητα. Τέλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία και στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, κοντά στο Ρίο.

Εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας και τις έντονες βροχοπτώσεις, από αργά το βράδυ του Σαββάτου η Ναύπακτος βυθίστηκε στο σκοτάδι, καθώς έγινε μπλακ άουτ. Η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοήθειας, ενώ δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. Μάλιστα, κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής τόσο της τοπικής υπηρεσίας, όσο και από Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πάτρα και της 6ης ΕΜΑΚ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share