Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε αγαπημένη ηθοποιός!

Ο θάνατος της σκόρπισε θλίψη στους θαυμαστές στης..

13 Ιουλίου 2019 17:08
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε αγαπημένη ηθοποιός!

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος της πασίγνωστης ηθοποιού! Δυστυχώς πέθανε μια σταρ που λατρέψαμε όλοι! Δυστυχώς νεκρός βρέθηκε γνωστός 33χρονος ηθοποιός!

Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 52 ετών!

Ο λόγος για την Stephanie Niznik που έγινε γνωστή μέσα από το Star Trek.

Θάνατος ηθοποιός

Την είδηση έκανε γνωστή το Variety μέσα από την ηλεκτρονική του έκδοση.

Εκτός από το Star Trek η ηθοποιός είχε κάνει μεγάλη επιτυχία στην αμερικανική τηλεόραση, μέσα από πολλές επιτυχημένες σειρές που είχε λάβει συμμετοχή. Έφυγε από την ζωή πασίγνωστος ηθοποιός!

Τα αίτια θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά!

Θάνατος ηθοποιός

Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός!

Θάνατος ηθοποιός

Σε ηλικία 62 ετών πέθανε η ηθοποιός, Denise Nickerson. Η Denise έγινε γνωστή μέσα από την ταινία «Ο Willy Wonka και το εργοστάσιο της σοκολάτας» του 1971, υποδυόμενη τον ρόλο της Violet Beauregarde.Πέθανε ο Παναγιώτης Ρακοβίτης!

Τον Ιούνιο του 2018, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό, ωστόσο την περασμένη Δευτέρα μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Η οικογένειά της επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός, αποκαλύπτοντας ότι η Denise έφυγε από τη ζωή εχθές Τετάρτη στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Το TMZ αναφέρει πως τις τρεις τελευταίες ημέρες της ζωής της δεχόταν επισκέπτες, με τους οποίους μοιράστηκε όμορφες αναμνήσεις.

Η 62χρονη ηθοποιός είχε διαγνωστεί με πνευμονία και υπέστη επιληπτική κρίση, η οποία είχε ως συνέπεια οι γιατροί να την βάλουν σε μηχανική υποστήριξη για να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένειά της όμως αποφάσισε να τραβήξει το καλώδιο, όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε…

Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός!

Σε ηλικία 21 ετών «συνταξιοδοτήθηκε» από την υποκριτική και έγινε νοσοκόμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share