Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019

Serial killer στην Κύπρο: Συγκλονιστιστικό βίντεο από τις έρευνες!

Η στιγμή εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra!

12 Ιουλίου 2019 17:45
Serial killer στην Κύπρο: Συγκλονιστιστικό βίντεο από τις έρευνες!

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από τις επιχειρήσεις εντοπισμού των θυμάτων του 35χρονου serial killer της Κύπρου, Νίκου Μεταξά, έδωσε στη δημοσιότητα η ιδιωτική εταιρεία που συμμετείχε στις έρευνες, τόσο στην Κόκκινη Λίμνη, όσο και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Στο βίντεο δείχνει την στιγμή εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra, ενώ από τα πλάνα που παρουσιάζονται είναι εμφανείς οι δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι δύτες κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων.

Οι έρευνες για τα θύματα διήρκησαν δύο περίπου μήνες, με τελευταία να εντοπίζεται η σορός της Sierra στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Serial killer Κύπρου: Παραλίγο να περάσει κάρτα sim στην φυλακή!

Παραλίγο να περάσει κάρτα sim στην φυλακή ο Serial killer της Κύπρου! Τι εντόπισαν μέλη του σωφρονιστικού ιδρύματος;

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή (30.06.2019) μετέβησαν στις Κεντρικές Φυλακές για να επισκεφθούν τον serial killer (Ορέστη) δύο συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία είχαν μαζί τους ρούχα, τα οποία θα έδιναν στον ισοβίτη.

Ωστόσο κατά τον εξονυχιστικό έλεγχο που διενεργείται σε οποιονδήποτε επισκέπτη των Κεντρικών Φυλακών, εντοπίστηκε στην τσέπη παντελονιού κάρτα sim.

serial killer Κύπρος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μεταξάς δεν φαίνεται να έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο, ενώ τα συγγενικά του πρόσωπα εξέφρασαν πλήρη άγνοια και δεν φαίνεται να γνώριζαν για την κάρτα sim που βρισκόταν στο παντελόνι.

Ως εκ τούτου εκτιμάται ότι πρόκειται για κάρτα κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο Μεταξάς πριν τη σύλληψη του και την οποία δεν είχαν εντοπίσει κατά τις έρευνες οι ανακριτές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share