Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Πέθανε ο Γιώργος Αναστασόπουλος!

Θλίψη!

12 Ιουλίου 2019 14:03
Πέθανε ο Γιώργος Αναστασόπουλος!

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος.

Εργάστηκε επί 30 χρόνια ως δημοσιογράφος στην «Καθημερινή», τη «Μεσημβρινή», όπου ήταν διευθυντής, τη «Βραδυνή» και σε άλλες εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και στην τηλεόραση.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Σεπτεμβρίου 1935 και ήταν απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.

Διετέλεσε ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1984–1999 και εξελέγη τέσσερις φορές (1989-1999) μεταξύ των πρώτων Αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το 2002, εξελέγη Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και το 2003, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Επιμορφωτικού Ιδρύματος που διοικεί τα Κολλέγια Αθηνών και Ψυχικού.

Πέθανε ο Γιώργος Μιχαηλίδης!

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του Γιώργου Μιχαηλίδη από την Πάτρα.. Ο Γιώργος ήταν τελειόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάτρας και διπλωματούχος της Ψαλτικής.Δυστυχώς όμως σήμερα πέθανε και ο Παναγιώτης Ρακοβίτης!

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή εχθές σκορπώντας θλίψη και στεναχώρια στους οικείους του.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή από τον καθηγητή του στην ψαλτική Δημήτρη Γαλάνη, ο οποίος σε ανάρτησή του τον αποχαιρετά με συγκινητικά λόγια:

«Συντετριμμένος από το κακό μαντάτο, έφυγε από τη ζωή ένας εκλεκτός μαθητής μου, διπλωματούχος της Ψαλτικής και τελειόφοιτος Ιατρικής Πατρών Γιώργος Μιχαηλίδης από Αθήνα. Ένας ακέραιος ευγενής χαρακτήρας, λάτρης της πνευματικής ζωής της Ορθοδοξίας μας και με συχνές επισκέψεις του στο Άγιον όρος. Ο Θεός να τον κατατάξει εν χώρα ζώντων. Αιώνια σου η μνήμη Γιώργο μας. Θεία παρηγοριά στους σεβαστούς γονείς σου και στους οικείους σου».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός!

Είδηση σοκ: Νεκρός γνωστός 33χρονος ηθοποιός!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share