Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Μπέιμπι σίτερ συνέληφθη όταν βρήκαν τα παιδιά σοβαρά τραυματισμένα...

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

12 Ιουλίου 2019 13:40
Φρίκη:  Μπέιμπι σίτερ συνέληφθη όταν βρήκαν τα παιδιά σοβαρά τραυματισμένα...

Συνέλαβαν μπέιμπι σίτερ στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν τα παιδιά που φρόντιζε βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η γιαγιά των τριών παιδιών Dawne Wright τα είχε αφήσει στη φροντίδα της οικογενειακής φίλης Destinie Preston στις 27 Ιουνίου. Όταν τα παρέλαβε, στις 30 Ιουνίου, ήταν γεμάτα μώλωπες.

Τα παιδιά ηλικίας 1,2 και 4 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η πρώτη είχε σπασίματα στην πλάτη της. Ο δεύτερος είχε μώλωπες και εκδορές στα χέρια, την πλάτη και το πρόσωπό του. Η εξέταση στις μελανιές που είχε το τρίτο παιδί, το 4χρονο, έδειξε πως είχαν γίνει με ζώνη.

«Η εικόνα του σώματος και του κεφαλιού τους... είναι μόλις 2 και 4» είπε σοκαρισμένη η γιαγιά τους. «Τι σε πιάνει και χτυπάς ένα 2χρονο κι ένα 4χρονο;» διερωτήθηκε.

Όταν η Wright τα παρέλαβε, μετά το Σαββατοκύριακο με την Preston, ήταν εμφανές πως κάτι συνέβαινε.

«Το πρώτο που πρόσεξα ήταν οι μελανιές στη μία πλευρά του προσώπου. Και μετά τις μελανιές στο σώμα, είχε μελανιές σε σχήμα ζώνης σε όλο το χέρι του. Όλη η πλάτη του ήταν γεμάτη» περιγράφει.

«Το 4χρονο είχε σημάδια σαν να είχε χτυπηθεί με ζώνη στο στήθος, την πλάτη, τα πόδια και τα χέρια» περιέγραψε η εισαγγελέας. «Ο 2χρονος είχε μελανιές από ζώνη στα χέρια, την πλάτη και το πρόσωπο. Το μωρό, μόλις 13 μηνών, είχε τρία σημάδια στη σπονδυλική στήλη, που προκλήθηκαν από πίεση».

«Ήταν σαν να την πέταξε στο κάθισμα του αυτοκινήτου ή το καθισματάκι του φαγητού. Τρομερό κι απαίσιο θέαμα» σχολίασε η Wright.

Η Preston, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, είχε εμπλακεί σε παρόμοιο περιστατικό τον Μάιο του 2018. Τότε είχε αφήσει ένα 2χρονο αγόρι να παίζει έξω μόνο του για δύο ώρες χωρίς επίβλεψη με άλλα παιδιά. Το νήπιο υπέστη χτυπήματα στη σπονδυλική στήλη, και είχε μώλωπες και πρηξίματα. Απαγγέλθηκαν κατηγορίες αλλά τελικά δεν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

Αυτή τη φορά η Preston συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης και της έκθεσης παιδιών σε κίνδυνο.

Φρίκη: Mαχαίρωσαν μέχρι θανάτου παιδιά και εγκύους!

Παιδιά και έγκυες ήταν ανάμεσα στα θύματα της σφαγής μεταξύ φυλών στην Παπούα Νέα Γουινέα, που αφήνει πίσω της τουλάχιστον 24 νεκρούς.

Όπως μεταδίδει το BBC, τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην έκρηξη βίας ανάμεσα σε αντίπαλες φιλές στην επαρχία Hela.

Ο πρωθυπουργός της χώρας James Marape μίλησε για «μία από τις πιο θλιβερές μέρες της ζωής του» και υποσχέθηκε να εντοπίσει τους δράστες.

Πρόκειται, κατά το βρετανικό δίκτυο, για μία από τις χειρότερες εκρήξεις φυλετικής βίας στη χώρα.

Το κίνητρο των φόνων δεν έχει γίνει γνωστό. Ωστόσο συγκρούσεις καταγράφονται εδώ και πάνω από 20 χρόνια στην περιοχή, με εμπλεκόμενες διάφορες «συμμορίες».

Σύμφωνα με τοπικό πρακτορείο ειδήσεων, σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο περιστατικά σε μικρά χωριά της επαρχίας Tari-Pori.

Την Κυριακή, επτά άνθρωποι, τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες, σκοτώθηκαν στο χωριό Munima. Τη Δευτέρα μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου και διαμελίστηκαν 16 γυναίκες και παιδιά στο χωριό Karida. Δύο από τις γυναίκες εγκυμονούσαν.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες από τη σφαγή στο χωριό, στις οποίες φαίνονται πώματα τυλιγμένα σε υφάσματα και δεμένα σε στύλους. Σύμφωνα με τον ίδιο, ορισμένα ήταν διαμελισμένα και ήταν δύσκολη η αναγνώρισή τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share