Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μια σύλληψη έγινε για τα επεισόδια Α.Τ. Ακροπόλεως! (Video)

Οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα..

12 Ιουλίου 2019 07:19
Μια σύλληψη έγινε για τα επεισόδια  Α.Τ. Ακροπόλεως! (Video)

Εχθές σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ.Νεαροί που έκαναν πορεία ενάντια στις ενοικιάσεις AirBnB επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε μια διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το Τμήμα επί της οδού Βεϊκου στο Κουκάκι. Από τα επεισόδια που έγιναν ήλθε και η σύλληψη ενός διαδηλωτή που του απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες!

Το άτομο που προσήχθη μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου του απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες και συνελήφθη. Πιο συγκεκριμένα, του αποδίδονται οι κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη κατά αστυνομικού, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού, αντίσταση και φθορές.

Στην προσαγωγή ενός ατόμου, η οποία μετατράπηκε σε σύλληψη προέβη η αστυνομία μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, μετά την πορεία αντιεξουσιαστικών ομάδων ενάντια στη βραχυχρόνια μίσθωση και την τουριστική ανάπλαση στο Κουκάκι (μισθώσεις AirBnB).

Έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ συγκεντρώθηκαν εκ νέου αντιεξουσιαστές, ζητώντας την απελευθέρωσή του. Ο συλληφθέντας ακολούθως δήλωσε τραυματίας και μεταφέρθηκε για ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο. Σήμερα το πρωί, στις 11, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα, λίγο πριν τις εννέα το βράδυ, ομάδα 80 ατόμων, που έκαναν πορεία ενάντια στις ενοικιάσεις AirBnB, επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε μια διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το Τμήμα επί της οδού Βεΐκου, στο Κουκάκι. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως είχε γίνει στόχος αντιεξουσιαστών και τον περασμένο Μάρτιο. Τότε ομάδα νεαρών είχε κάνει καταδρομική επιχείρηση και είχε κάψει αυτοκίνητα έξω από την αστυνομική υπηρεσία.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί πιάνουν τον μετέπειτα συλληφθέντα:

Ταυτοποιήθηκε ο 16χρονος που είχε κλέψει την κάλπη από τα Εξάρχεια!

Ένας 16χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές, καθώς ήταν μεταξύ των ατόμων που έκλεψε την κάλπη των εκλογών στα Εξάρχεια!

Αυτή τη στιγμή αναζητείται από την Αστυνομία!

Ενας δεκαεξάχρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε ότι μετείχε στην ομάδα των ατόμων που το απόγευμα της Κυριακής των εκλογών έριχναν πέτρες και μπουκάλια στο κτίριο του 35ου Εκλογικού Τμήματος, στη συμβολή των οδών Αραχώβης και Εμμανουήλ Μπενάκη.

Ο νεαρός αναζητείται, ενώ παράλληλα, η υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας συνεχίζει την έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό όλων των ατόμων της ομάδας, αλλά και εκείνων που άρπαξαν την κάλπη από άλλο εκλογικό τμήμα των Εξαρχείων.

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share