Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Η συγκλονιστική τελευταία συνομιλία του ψαρά της Χαλκιδικής!

Λίγο πριν μπει στην βάρκα...

11 Ιουλίου 2019 20:33
Η συγκλονιστική τελευταία συνομιλία του ψαρά της Χαλκιδικής!

Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία του άτυχου ψαρά που έχασε την ζωή του στην Χαλκιδική λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε, αναφέρει ότι ο 62χρονος του είπε πως γνώριζε ότι ο καιρός θα χαλάσει και ότι δεν πρόκειται να ανοιχθεί στη θάλασσα. Το τι συνέβη και άλλαξε τελικά γνώμη, παραμένει άγνωστο.

Ο 62χρονος βρέθηκε σήμερα πνιγμένος, έξι μίλια στα ανοιχτά της θάλασσας. Η σορός περισυνελέγη από σκάφος του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους τους.

Χαλκιδική: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος ψαράς!

Στον 62χρονο ψαρά που αγνοείτο από το απόγευμα της Τετάρτης (10/07) στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής ανήκει η σορός ου εντοπίστηκε από ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.

Η σορός εντοπίστηκε το μεσημέρι από ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας 6,8 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του αλιευτικού καταφυγίου στην ίδια περιοχή.

Η σορός περισυνελέγη από σκάφος του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share