Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία πλήττει και την Νότια Ευρώπη! (Video)

Έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα..

11 Ιουλίου 2019 15:25
Κακοκαιρία πλήττει και την Νότια Ευρώπη! (Video)

Μπορεί ο καύσωνας να έπληξε την Ευρώπη τις προηγούμενες ημέρες αλλά το τελευταίο 24ωρο η κακοκαιρία έχει φέρει τεράστιες καταστροφές στην Νότια Ευρώπη.. Τα ακραία φαινόμενα που έπληξαν την βόρεια Ελλάδα, ήρθαν στην χώρα μας μετά το σαρωτικό πέρασμά τους από την Ιβηρική και την γειτονική Ιταλία.

Η κακοκαιρία που πλήττει την Νότια Ευρώπη άφησε πίσω της 18 τραυματίες στην Ιταλία!

Τα δέντρα έπεφταν σας ντόμινο και μέσα σε΄5 λεπτά είχαν ξεριζωθεί 200 πεύκα και καταπλάκωσαν ανθρώπους και σπίτια. Η έντονη χαλαζόπτωση με μέγεθος πορτοκαλιού κατέστρεψε καλλιέργειες και σπίτια.. Ο ήχος από την χαλαζόπτωση ήταν σαν να γινόταν μάχη με πυρά!

Ακόμα και η οροφή του νοσοκομείου της Ιταλίας κατέρρευσε από την βροχή!

Μια γυναίκα καταπλακώθηκε από πεύκο και οι διασώστες έκαναν πάρα πολλές ώρες να την απεγκλωβίσουν ευτυχώς με αίσιο τέλος.

Δεκάδες τραυματίες ζήτησαν βοήθεια σε νοσοκομεία της Ιταλίας. Στην Ουμάνα την πιο όμορφη παραλία της Ιταλίας οι θυελλώδεις άνεμοι κατέστρεψαν τα πάντα αφού στο πέρασμα τους σήκωσαν μπαράκια ,ξαπλώστρες.

Δείτε το βίντεο από την κακοκαιρία που σάρωσε την Νότια Ευρώπη στο Athensmagazine.gr:

"Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν φύγει...": Νέα πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό! (video)

Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία και που αναμένεται να κινηθεί το βαρομετρικό χαμηλό τις επόμενες ώρες.

Ο Τάσος Αρνιακός μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε πως για 10 ημέρες η πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μήνα δεν θα έχουμε κάποιον καύσωνα, την ίδια ώρα που τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν... φύγει από την χώρα μας, αφήνοντας πίσω τους 7 νεκρούς!

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share