Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν φύγει...": Νέα πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό! (video)

Μέχρι πότε θα κρατήσει η πτώση της θερμοκρασίας;

11 Ιουλίου 2019 14:34

Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία και που αναμένεται να κινηθεί το βαρομετρικό χαμηλό τις επόμενες ώρες.

Ο Τάσος Αρνιακός μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε πως για 10 ημέρες η πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μήνα δεν θα έχουμε κάποιον καύσωνα, την ίδια ώρα που τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν... φύγει από την χώρα μας, αφήνοντας πίσω τους 7 νεκρούς!

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο Athensmagazine.gr:

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία; Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο; (video)

Την άποψη ότι η φονική κακοκαιρία που έπληξε την Χαλκιδική είχε έγκαιρα προβλεφθεί εξέφρασε με μια ανάρτηση στο Facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

«Περι της έγκαιρης πρόβλεψης της φονικης κοκαιρίας στη βορεια Ελλάδα! Για εκείνους που αναρωτιούνται αν η αποψινή φονική κακοκαιρία είχε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ προβλεφθεί θα ήθελα να τους πω οτι στην ΕΡΤ 3 (και δεν είναι η πρώτη φορά) είχε ΤΟΝΙΣΤΕΙ απο προχθές οπως και στη σελίδα μου στο facebook. Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» περιέγραψα με κάθε λεπτομέρεια την εξέλιξή της και τόνισα την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ της, αυτο δηλαδή που συνέβει τις βραδινές ώρες. Για του λόγου το αληθές, ολα αναφέρονται στο βίντεο (Την Τετάρτη το πρώι στις 10:30) μαζί και η πιθανότητα για έντονα καιρικά φαινόμενα και την ερχόμενη Κυριακή!», έγραψε ο γνωστός μετεωρολόγος, ο οποίος λίγο αργότερα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη!

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες από τον Σάκη Αρναούτογλου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share