Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κεραυνός έπεσε πάνω σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη! (Video)

Εικόνες που τρομάζουν!

11 Ιουλίου 2019 07:39
Κεραυνός έπεσε πάνω σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη! (Video)

Η συγκλονιστική στιγμή που κεραυνός χτυπάει οροφή πολυκατοικίας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καταγράφηκε από κάτοικο της περιοχής και κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το στιγμιότυπο προέρχεται από το χτύπημα της κακοκαιρίας το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στοίχισαν τη ζωή σε 6 ανθρώπους...

Eικόνες αποκάλυψης στη Χαλκιδική - Σοκάρει η καταστροφή που άφησε πίσω της 6 νεκρούς!

Έξι οι νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της σφοδρής κακοκαιρίας στην Χαλκιδική!

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στοίχισαν τη ζωή σε ζευγάρι ηλικιωμένων από την Τσεχία, που παραθέριζαν με τροχόσπιτο στη Σωζόπολη.

Μαζί τους παραθέριζε ο γιος τους, που τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, καθώς και ο εγγονός τους -κατά πληροφορίες είναι 18 ετών- που είναι καλά στην υγεία του αλλά έχει υποστεί σοκ.

Ακόμη δύο θάνατοι καταγράφηκαν στην Νέα Ποτίδαια, όταν δένδρο καταπλάκωσε 39χρονο Ρώσο και τον γιο του, περίπου δύο ετών, που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής.

Στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής μία γυναίκα 54 ετών από την Ρουμανία έχασε την ζωή της όταν καταπλακώθηκε από πτώση στεγάστρου σε ταβέρνα. Από την πτώση της οροφής τραυματίστηκε και ο οκτώ ετών γιος της γυναίκας. Το παιδί μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου και εξέπνευσε.

«Είναι σαν να έπεσε βόμβα», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος που κι αυτός προσπαθεί να συντονίσει τη διαχείριση της κατάστασης μέσα στο μαύρο σκοτάδι, αφού υπάρχει διακοπή στην ηλεκτροδότηση.
Μπλακ άουτ σημειώθηκε στο πρώτο πόδι, την ώρα που η καταρρακτώδης βροχή και ο μανιασμένος αέρας σήκωναν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική προσπαθεί εδώ και πολλές ώρες να ανοίξει δρόμους που έκλεισαν λόγω πτώσης δέντρων ενώ συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την πρώτη στιγμή έθεσαν σε συναγερμό όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες τους οι οποίες κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να βοηθήσουν τους εκατοντάδες πολίτες που καλούν σε βοήθεια.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 40 συνεργεία σε όλο το νομό Χαλκιδικής τα οποία προσπαθούν να βοηθήσουν συμπολίτες μας, πολλοί εκ των οποίων είναι εγκλωβισμένοι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share