Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΔΕΗ: Παραιτήθηκε ο Μανώλης Παναγιωτάκης!

Θα παραμείνει όμως μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης..

10 Ιουλίου 2019 19:17
ΔΕΗ: Παραιτήθηκε ο Μανώλης Παναγιωτάκης!

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση για την παραίτηση του Μανώλη Παναγιωτάκη! Σήμερα μεγάλες περιοχές της Αθήνας έμειναν χωρίς ρεύμα, τι ανακοίνωσε η ΔΕΗ;

Την παραίτησή του υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης στον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Η παραίτηση σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δεκτή, ζητήθηκε όμως από τον κ. Παναγιωτάκη να παραμείνει στη θέση του μέχρι να ορισθεί ο αντικαταστάτης του.

Παραιτήθηκε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ!

Δεκτή έγινε πριν από λίγη ώρα η παραίτηση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αριστείδη Ανδρικόπουλου, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ο κ. Χρυσοχοϊδης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ζήτησε και έλαβε την παραίτησή του.

«Σε ένα κράτος δικαίου ο κομματισμός δεν χωρεί σε κανέναν τομέα του Δημοσίου. Πολύ περισσότερο στις Υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας. Ζήτησα και έλαβα την παραίτηση της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα γίνουν αξιοκρατικές κρίσεις, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και περιμένει η κοινωνία. Είναι όρος για την αποτελεσματικότητά τους. Προχωράμε μπροστά, με αίσθηση του δημοκρατικού καθήκοντος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Χθες μετά την ολοκλήρωση της τελετής παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία ωστόσο δεν κλήθηκε η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτι που επιβεβαιώσε ότι ο νέος υπουργός είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές.

Κατά την σύσκεψη συμμετείχαν αρκετοί διευθυντές υπηρεσιών Αττικής αλλά και διοικητές ασφάλειας, όμως, δεν παρευρέθηκαν ποτέ ο αρχηγός κ. Άρης Ανδρικόπουλος, ο υπαρχηγός κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, αλλά και οι αντιστράτηγοι.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share