Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Νεκρός γνωστός 33χρονος ηθοποιός!

Και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

10 Ιουλίου 2019 15:19
Είδηση σοκ: Νεκρός γνωστός 33χρονος ηθοποιός!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών ο Michael Sleggs, λίγες ώρες μετά και τον θάνατο άλλου συναδέλφου του!

Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του BBC 3, This Country, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, άφησε την τελευταία του πνοή τη νύχτα μετά από «καρδιακές επιπλοκές».

Ο Michael Sleggs είχε αποκάλυψε πριν από μέρες ότι πέθαινε μετά από μια «αρκετά γρήγορη» επιδείνωση που είχε η υγεία του.

Ο ίδιος είχε εξηγήσει μάλιστα μέσω ανάρτησής του, ότι σχεδίαζε να περάσει τις τελευταίες μέρες στο σπίτι με την οικογένειά του.

Τον σκότωσε με στιλέτο πάνω στα προκαταρκτικά!

Η 49χρονη Τζένιφερ Λιν Βία από την Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα σε φυλάκιση 15 ετών για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της Τόμας Βία, το 2017, από μαχαιριά στην καρδιά.

Αρχικά η 49χρονη αντιμετώπιζε κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, όμως αργότερα το κατηγορητήριο τροποποιήθηκε με βάση τα ευρήματα της αστυνομίας. Η Βία είχε προσπαθήσει να κρύψει από τις Αρχές τι πραγματικά συνέβη, παρουσιάζοντας διαφορετικές εκδοχές για το πώς ο σύζυγός της κατέληξε με ένα μαχαίρι στην πλάτη, ισχυριζόμενη για παράδειγμα ότι ο άτυχος άνδρας γλίστρησε σε νερό και έπεσε πάνω στο μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της Βία, το ζευγάρι πριν το τραγικό περιστατικό είχε αρχίσει να βλέπει «ταινίες κουνγκ φου», που τους ενέπνευσαν ώστε να αρχίσουν να επιδίδονται σε βίαια προκαταρκτικά και σεξουαλικά παιχνίδια με όπλα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share