Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φορτηγό πήρε φωτιά στην Εγνατία Οδό!

Στο ύψος της Βόλβης προς Θεσσαλονίκη!

10 Ιουλίου 2019 13:22
Φορτηγό πήρε φωτιά στην Εγνατία Οδό!

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα σε φορτηγό που κινούνταν επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος της Βόλβης προς Θεσσαλονίκη. Να σας υπενθυμίσουμε την φωτιά που ξέσπασε εχθές στη Μάνδρα Αττικής!


Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε στον τράκτορα του οχήματος από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με δύο οχήματα και πέντε άνδρες για την κατάσβεση της φωτιάς. Από το συμβάν προκλήθηκαν υλικές ζημιές χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην περιοχή της Ημαθίας θα τεθούν σε ισχύ από σήμερα σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, από σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου έως την 31 Οκτωβρίου από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βέροιας έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου, θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση. Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μεγάλη προσοχή: Μπαίνουν κάμερες στα διόδια για όσους δεν πληρώνουν! - «Τσουχτερά» πρόστιμα!

Προσοχή: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Αthensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share