Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος: Πέθανε πασίγνωστος και βραβευμένος ηθοποιός!

Τραγική απώλεια για τον καλλιτεχνικό χώρο!

10 Ιουλίου 2019 10:45
Βαρύ πένθος: Πέθανε πασίγνωστος και βραβευμένος ηθοποιός!

Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood Rip Torn σε ηλικία 88 ετών.

Ο κωμικός και βραβευμένος με Emmy, «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη στο σπίτι του στο Κονέκτικατ, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.

Ο Rip Torn έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό για το ρόλο του ως Artie στο show του HBO «The Larry Sanders Show» αλλά και από τη συμμετοχή του στην ταινία «Men In Black» με τον Will Smith.

Ο Αμερικανός ηθοποιός έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία του 1956 «Baby Doll». Από εκεί ξεκίνησε μια παραγωγική και μεγάλη καριέρα στη μικρή αλλά και στη μεγάλη οθόνη, κερδίζοντας πολλά βραβεία.

Το όνομά του ήταν Elmore Rual Torn Jr, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να τον φωνάζουν… Rip! Η ξαδέρφη του είναι η διάσημη ηθοποιός, Sissy Spacek.

Ο Rip Torn παντρεύτηκε 3 φορές και απέκτησε 6 παιδιά και 4 εγγόνια. Τα τελευταία χρόνια ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του, Amy!

O Will Smith αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του με ένα μήνυμα στο Instagram.

Τον σκότωσε με στιλέτο πάνω στα προκαταρκτικά!

Η 49χρονη Τζένιφερ Λιν Βία από την Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα σε φυλάκιση 15 ετών για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της Τόμας Βία, το 2017, από μαχαιριά στην καρδιά.

Αρχικά η 49χρονη αντιμετώπιζε κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, όμως αργότερα το κατηγορητήριο τροποποιήθηκε με βάση τα ευρήματα της αστυνομίας. Η Βία είχε προσπαθήσει να κρύψει από τις Αρχές τι πραγματικά συνέβη, παρουσιάζοντας διαφορετικές εκδοχές για το πώς ο σύζυγός της κατέληξε με ένα μαχαίρι στην πλάτη, ισχυριζόμενη για παράδειγμα ότι ο άτυχος άνδρας γλίστρησε σε νερό και έπεσε πάνω στο μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της Βία, το ζευγάρι πριν το τραγικό περιστατικό είχε αρχίσει να βλέπει «ταινίες κουνγκ φου», που τους ενέπνευσαν ώστε να αρχίσουν να επιδίδονται σε βίαια προκαταρκτικά και σεξουαλικά παιχνίδια με όπλα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share