Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τον σκότωσε με στιλέτο πάνω στα προκαταρκτικά!

Τον σκότωσε στο ερωτικό παιχνίδι...

10 Ιουλίου 2019 08:17
Τον σκότωσε με στιλέτο πάνω στα προκαταρκτικά!

Η 49χρονη Τζένιφερ Λιν Βία από την Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα σε φυλάκιση 15 ετών για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της Τόμας Βία, το 2017, από μαχαιριά στην καρδιά.

Αρχικά η 49χρονη αντιμετώπιζε κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, όμως αργότερα το κατηγορητήριο τροποποιήθηκε με βάση τα ευρήματα της αστυνομίας. Η Βία είχε προσπαθήσει να κρύψει από τις Αρχές τι πραγματικά συνέβη, παρουσιάζοντας διαφορετικές εκδοχές για το πώς ο σύζυγός της κατέληξε με ένα μαχαίρι στην πλάτη, ισχυριζόμενη για παράδειγμα ότι ο άτυχος άνδρας γλίστρησε σε νερό και έπεσε πάνω στο μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της Βία, το ζευγάρι πριν το τραγικό περιστατικό είχε αρχίσει να βλέπει «ταινίες κουνγκ φου», που τους ενέπνευσαν ώστε να αρχίσουν να επιδίδονται σε βίαια προκαταρκτικά και σεξουαλικά παιχνίδια με όπλα.

Φρίκη: Δολοφόνησε 17χρονο επειδή άκουγε ραπ!

27χρονος άνδρας δολοφόνησε εν ψυχρώ 17χρονο σε μπακάλικο στην Αριζόνα των ΗΠΑ, μαχαιρώνοντας τον από πίσω στον λαιμό.

Ο 27χρονος Μάικλ Άνταμς, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία α΄ βαθμού, είπε ότι άκουσε τη μουσική ραπ που είχε επιλέξει ο 17χρονος Ελάιτζα αλ Αμίν την ώρα που αυτός έμπαινε σε ένα μπακάλικο στην πόλη Πεόρια τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου.

Ο Άνταμς υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο είδος μουσικής τον έκανε να νιώθει «ανασφαλής» γιατί στο παρελθόν είχε πέσει θύμα επίθεσης από ανθρώπους που άκουγαν ραπ, κάνοντας ειδική αναφορά σε «μαύρους, Ισπανόφωνους και Ινδιάνους».

Ο 27χρονος είπε, επίσης, ότι όσοι απολαμβάνουν τη ραπ «αποτελούν απειλή για τον ίδιο και την κοινωνία» συμπληρώνοντας ότι «μου αρέσει η πρόληψη παρά η αντίδραση στην απειλή».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερεύνησαν την υπόθεση η δολοφονία του αλ Αμίν έγινε την ώρα που ο 17χρονος αγόραζε ένα αναψυκτικό με τον Άνταμς να τον μαχαιρώνει πισώπλατα στο λαιμό.

Ο Άνταμς είχε αποφυλακιστεί 48 ώρες πριν τη δολοφονία με τη δικηγόρο του να κατηγορεί το συμβούλιο που αποφάσισε την αποφυλάκισή του με το επιχείρημα ότι ο πελάτης της ήταν «πνευματικά ασθενής».

Το συμβούλιο της πολιτείας της Αριζόνα που πήρε τη σχετική απόφαση απάντησε ότι «ο Άνταμς δεν είχε τα στοιχεία ενός σοβαρά πνευματικά ασθενούς».

Ο 27χρονος δολοφόνος κρατείται μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του με εγγύηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σεισμός 3,3 στη Ρόδο!

Γλυφάδα: Καραμπόλα στην παραλιακή με έξι αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share