Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συνελήφθη η Βολάνσκι!

Η εισβολέας του τελικού του Champions League!

9 Ιουλίου 2019 16:46
Συνελήφθη η Βολάνσκι!

Ο Βιτάλι και η Κίνσνι Βολάνσκι, το ζευγάρι που ευθύνεται για την εισβολή στον τελικό του Champions League, ετοίμαζαν μία ακόμη επιδρομή σε τελικό ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, αλλά δεν πρόλαβαν να την φέρουν εις πέρας. Συγκεκριμένα, το δίδυμο ήθελε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο του Μαρακανά την ώρα του τελικού του Κόπα Αμέρικα μεταξύ της Βραζιλίας και του Περού.

Όπως ανέφερε το μοντέλο, αυτή και ο σύντροφός της είχαν ντυθεί Βραζιλιάνοι οπαδοί, αλλά δεν κατάφεραν αυτό που σχεδίαζαν καθώς οι σεκιούριτι και αστυνομία πρόλαβε να τους σταματήσει.

Οι δύο τους, μάλιστα, σύμφωνα με post της Κίνσεϊ συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στην Βραζιλία, χωρίς ποδοσφαιρικές περιπέτειες.

Έγινε viral! Ξεκαρδιστική αναπαράσταση της εισβολής Wolanski στον τελικό του Champions League! (Video)

Η Ρωσίδα Instagrammer Κίσνει Βολάνσκι έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά την εισβολή της στον τελικό του Champions League, αφού εκατομμύρια μάτια έπεσαν πάνω της και δεν άργησε να έρθει και η... αναπαράσταση υπό τον ήχο της κραυγής του συντρόφου της, Βιτάλι Ζντοτοβέτσκι, ο οποίος παρακολουθούσε από την εξέδρα το "ντου" και φώναζε "That's my fucking girlfriend".

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Επίδομα παιδιού: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πληρωμή!

Μυστήριο αποτελεί ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share