Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο λόγος που δεν μαθαίνουμε ποτέ το όνομα των νικητών

11 Ιουλίου 2019 10:30
Αυτός είναι ο λόγος που δεν μαθαίνουμε ποτέ το όνομα των νικητών

Ψήνομαι στον καύσωνα, στο γραφείο το air condition κάνει πιο υποφερτή την κατάσταση και ο νους μου ταξιδεύει σε τόπους μακρινούς με υπέροχες παραλίες, κρυστάλλινα νερά και ειδυλλιακά beach bars.

Είναι φανερό πως θέλω να πάω διακοπές ΤΩΡΑ και μια ειδοποίηση που μου έρχεται κάτω δεξιά στην οθόνη δίνει σάρκα και οστά στο όνειρό μου...

“Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ για 8η συνεχή φορά! Πάνω από €4,8 εκατομμύρια μοιράζονται στην επόμενη κλήρωση” γράφει το banner και τρελαίνομαι. “Αυτό είναι!” σκέφτομαι και τρέχω στο πρακτορείο της γειτονιάς να παίξω, κάνοντας στο μυαλό μου σκέψεις του στυλ “ποτέ δεν ξέρεις”, “η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς” κι άλλα τέτοια.

Την Παρασκευή το βράδυ θα ξέρουμε εάν κάποιος έχει και αυτόματα με κάνω εικόνα ξαπλωμένο σε ένα day-bed χλιδάτου resort σε εξωτική παραλία Μαλδίβες... και το καλύτερο της υπόθεσης; Το ότι θα είμαι ο σούπερ τυχερός θα το ξέρω μόνο εγώ και τα πολύ κοντινά μου πρόσωπα που βέβαια θα το έχουν μάθει από εμένα, αφού κανενός νικητή το όνομα δεν αποκαλύπτεται!

Γιατί γίνεται αυτό; Η απάντηση στο παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share