Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

18χρονη έβαλε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram και μετά από 5 ώρες ξεψύχησε στο κρεβάτι της...

Aδιανόητο...

9 Ιουλίου 2019 10:03
18χρονη έβαλε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram και μετά από 5 ώρες ξεψύχησε στο κρεβάτι της...

Μία νεαρή κοπέλα, πέθανε ενώ λίγη ώρα πριν είχε μοιράστει μια selfie της μέσω Instagram...

Η Chloe Boniface, επικοινώνησε με τη μητέρα της από την εστία της, στο Πανεπιστήμιο της Βικτόριας, στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, λέγοντας πως έχει συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της μηνιγγίτιδας, στις 7 Νοεμβρίου του 2018. Δείτε όμως και άλλη μια συγκλονιστική ιστορία ,έβγαλαν την τελευταία φωτογραφία και μετά απο 20 λεπτά ήταν νεκροί...

Η μητέρα της, Tarsha Boniface, θεώρησε πως η ασθένεια, οφείλεται σε έναν συνδυασμό άγχους από τις πρώτες πανεπιστημιακές εξετάσεις και την κόπωση.

Ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με πόνους, αποστροφή στο φως και πονοκέφαλο, η Chloe μοίρασε ένα selfie στο Instagram.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, η 18χρονη, είχε απομακρύνει τη κουβέρτα της από το πρόσωπό της και κοιτούσε μακριά από τη φωτογραφική μηχανή.

Ήταν η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η θανατηφόρα λοίμωξη, εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, επιτέθηκε στον εγκέφαλο και στα ζωτικά όργανα της, κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Στις 5 π.μ. η Χλόη πέθανε στον ύπνο της, μόλις πέντε ώρες μετά από την στιγμή που μοιράστηκε την φωτογραφία.

Τραγωδία: Η τελευταία selfie! Έβγαλαν φωτογραφία και μετά από 20 λεπτά πέθαναν!

Την τελευταία τους selfie έξω από ένα café στο Yorkshire έβγαλαν ένα ζευγάρι Βρετανών.

Στις 31 Μαρτίου 2019 η Lee-Anne Parkin, 40 ετών, και ο Steve Carroll, 43 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Driffield. Είκοσι λεπτά πριν το δυστύχημα το ζευγάρι έβγαλε μια selfie, δείχνοντας τις όμορφες στιγμές που περνούσε στην περιοχή.

Η Lee-Anne και ο Steve που επέβαιναν σε μηχανή συγκρούστηκαν με ένα αυτοκίνητο. Ο Steve πέθανε ακαριαία και η Lee-Anne διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Μια εβδομάδα αργότερα η 40χρονη δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Η Lee-Anne ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και μετά τον τραγικό χαμό της η αδερφή της αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία χρηματοδότησης για τις αεροδιακομιδές ασθενών. Περιγράφοντας την αδερφής της, είπε: «Ήταν τόσο χαρούμενη, είχε ένα μοναδικό χαμόγελο που δεν μπορώ να ξεχάσω. H Lee-Anne αφήνει πίσω της δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 16 ετών. Την ημέρα του δυστυχήματος θα πήγαινε να γνωρίσει την οικογένεια του Steve. Μέσω της δωρεάς οργάνων, η Lee-Anne έχει βοηθήσει πέντε ανθρώπους, ανάμεσα τους και μία γυναίκα – ηλικίας 50 ετών – που περιμένει έντεκα χρόνια για να κάνει μεταμόσχευση νεφρού».

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share