Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

20 δευτερόλεπτα τρόμου - Έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ καθάριζε την μηχανή του! (Video)

Kατάφερε να επιζήσει!

9 Ιουλίου 2019 08:30
20 δευτερόλεπτα τρόμου - Έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ καθάριζε την μηχανή του! (Video)

Ένας 23χρονος εργάτης στην Κίνα, υπέστη ηλεκτροπληξία με το ηλεκτρικό ρεύμα να τον διαπερνά για 20 δευτερόλεπτα αλλά τελικά να τα καταφέρει να σωθεί.

Το ατύχημα συνέβη ενώ ο 23χρονος εργαζόταν σε γκαράζ στην πόλη Νανίνγκ ενώ στο βίντεο φαίνεται να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ένα πιεστικό μηχάνημα για πλύσεις προκειμένου να καθαρίσει ένα δίκυκλο.

Ξαφνικά, λόγω βλάβης στο μηχάνημα αρχίζει να τρέμει ανεξέλεγκτα από το ρεύμα που τον διαπερνά.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα ο νεαρός πέφτει στο έδαφος αλλά την ίδια ώρα προσπαθεί με όση δύναμη του έχει μείνει να βρει μια λύση.

Μετά από συνολικά 20 δευτερόλεπτα ο 23χρονος καταφέρνει να βγάλει το πιεστικό από την πρίζα.

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης ο 23χρονος έχει ήδη έλθει σε επικοινωνία με την εταιρεία κατασκευής του πιεστικού και έχει αποζημιωθεί για την περιπέτειά του.

Φρίκη: Τιμώρησε τα τρία παιδιά του με όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ!

Πατέρας χρησιμοποίησε όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ για να τιμωρήσει τα τρία παιδιά του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Ιαπωνίας.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο 45χρονος άνδρας παραδέχθηκε πως χρησιμοποίησε όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ στις δύο κόρες του, ηλικίας 17 και 13 ετών, και στον 11χρονο γιο του, «επειδή δεν ακολούθησαν τους κανόνες».

Το αγόρι υπέστη ελαφρύ έγκαυμα στο χέρι ενώ τα κορίτσια δεν είχαν ορατά τραύματα.

Οι βουλευτές στην ισχυρή Κάτω Βουλή της Ιαπωνίας ενέκριναν ομόφωνα την Τρίτη σχέδιο για την απαγόρευση της σωματικής τιμωρίας από γονείς προς τα παιδιά τους, ανοίγοντας τον δρόμο για αναθεώρηση της νομοθεσία στην παρούσα Σύνοδο.

Περισσότερες από 50 χώρες, οι περισσότερες στην Ευρώπη, έχουν νόμους που απαγορεύουν τη σωματική τιμωρία των παιδιών στο σπίτι.

Η Ιαπωνία θα γίνει η τρίτη χώρα στην Ασία που θα υιοθετήσει τέτοια απαγόρευση μετά τη Μογγολία, που την εφαρμόζει από το 2016, και το Νεπάλ, από το 2018.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share