Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έσκασε βόμβα: Και επίσημα κατηγορούμενος για πορνεία ανηλίκων δισεκατομμυριούχος!

Τι μεταδίδουν τα μέσα;

8 Ιουλίου 2019 17:47
Έσκασε βόμβα: Και επίσημα κατηγορούμενος για πορνεία ανηλίκων δισεκατομμυριούχος!

Ομοσπονδιακοί εισαγγελείς στη Νέα Υόρκη απήγγειλαν την Δευτέρα κατηγορίες για πορνεία ανηλίκων στον Τζέφρι Επστάιν, τον διάσημο δισεκατομμυριούχο λομπίστα και φιλάνθρωπο που πριν 10 χρόνια είχε απασχολήσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για τα «σεξουαλικά πάρτι» που διοργάνωνε στην βίλα του στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα με ανήλικα κορίτσια και προσκαλεσμένους διάσημους φίλου του, πολιτικούς, επιχειρηματίες και γαλαζοαίματους.

Την Κυριακή τα ξημερώματα, ο 66χρονος Έπσταϊν συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμά του από πράκτορες του FBI, με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δεκάδες ανήλικες κοπέλες στη Φλόριντα και στη Νέα Υόρκη και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον των δικαστών.

Οι εισαγγελείς του απήγγειλαν κατηγορίες για «σεξουαλική διακίνηση ανηλίκων», γεγονός που φέρνει τον 66χρονο δισεκατομμυριούχο αντιμέτωπο ακόμα και με ποινή κάθειρξης 45 ετών. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Επστάιν εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά δεκάδες κορίτσια και πλήρωσε τα θύματά του για να «στρατολογήσουν» και άλλες ανήλικες, τις οποίες στη συνέχεια «προσέφερε» στους υψηλούς προσκαλεσμένους του.



Οι δικηγόροι του ανακοίνωσαν ότι ο Επστάιν δηλώνει αθώος και ισχυρίζεται ότι πρώτον, δεν ήξερε ότι τα κορίτσια που προσκαλούσε στα πάρτι του ήταν ανήλικες και δεύτερον, ότι συνευρίσκετο σεξουαλικά μαζί τους με την συγκατάθεσή τους.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης και τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου, ανάμεσα στα ροζ πάρτι του Επστάιν, ήταν τακτικοί καλεσμένοι ο πρώην πλανητάρχης Μπιλ Κλίντον και ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο δισεκατομμυριούχος πρώην Δήμαρχος της Ν.Υ Μαικλ Μπλούμπεργκ αλλά και Βρετανός Πρίγκιπας Ανδρέας.

Για την υπόθεση, και ενώ είχε γίνει τεράστια σκάνδαλο, το 2008, ο Αμερικανός χρηματιστής και φιλάνθρωπος Τκαταδικάστηκε - μετά από συμφωνία - μόλις σε 18μηνη φυλάκιση για παιδεραστία.

Να σας θυμίσουμε την Μολδαβή στην Αθήνα που απήγαγε και προωθούσε ανήλικα κορίτσια.

Φρίκη: Πατριός βίαζε για 20 χρόνια την κόρη του και έκαναν 8 παιδιά!

Ο πα-τερας Χένρι Μισέλ Πιέτ άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά τη Ρόζαλιν Μακ Γκίνις όταν το κοριτσάκι ήταν μόλις δέκα ετών. Ο παιδεραστής πατριός «παντρεύτηκε» τη θετή του κόρη έναν χρόνο αργότερα μέσα σ’ ένα φορτηγάκι στο Γουάγκονερ της Οκλαχόμα, με τον 15χρονο γιο του να «επικυρώνει» τον γάμο, σύμφωνα με το FBI.


Ο παιδεραστής πατριός «παντρεύτηκε» τη θετή του κόρη όταν εκείνη ήταν 11 ετών / Φωτογραφία: Facebook
H 34χρονη σήμερα Μακ Γκίνις είπε ότι η μητέρα της γνώριζε για την κακοποίησή της και κάποια στιγμή εγκατέλειψε τον παιδεραστή άνδρα της, αλλά εκείνος πήγε στο σχολείο της μικρής τον Ιανουάριο του 1997 και την απήγαγε. Αφού την σύστησε στα παιδιά του ως νέα μητέρα τους άρχισαν να ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, αλλά και στο Μεξικό. Προκειμένου να χάσουν οι Αρχές τα ίχνη του, άλλαξε ονοματεπώνυμο κι υποχρέωσε το κορίτσι να κόψει και να βάψει τα μαλλιά του. Μέσα σε λίγους μήνες κι ενώ την βίαζε συστηματικά και την κακοποιούσε σωματικά η Ρόζαλιν έμεινε έγκυος στα 13 της, αλλά απέβαλε και την ανάγκασε να ρίξει το έμβρυο στην τουαλέτα. «Ήμουν τρομαγμένη, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως μπορούσε ένας άνθρωπος να κάνει κάτι τέτοιο σ’ ένα παιδί», είπε σε αμερικανικά ΜΜΕ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share