Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη!

Το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του!

7 Ιουλίου 2019 09:22
Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη!

Η περιπέτεια της κοπέλας , 16 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών που την αναζητούσαν.

Σύμφωνα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην ίδια και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Συναγερμός στην Αθήνα με εξαφάνιση 16χρονης!

Η 16χρονη Αφγανή Μοχίσα Χορμάτ αγνοείται, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, από τις 2 Ιουλίου, όταν κι εξαφανίστηκε κατά τις απογευματινές ώρες από την περιοχή της Αθήνας. Να σας θυμίσουμε οτι άλλη μια ανηλική κοπέλα έχει εξαφανιστεί στην Θεσσαλονίκη!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, «στις 2/7/2019, κατά τις απογευματινές ώρες εξαφανίστηκε από τη περιοχή της Αθήνας η Μοχίσα Χορμάτ, 16 ετών, αφγανικής καταγωγής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σήμερα, 5/7/2019, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής της Εισαγγελέως Ανηλίκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Η Μοχίσα Χορμάτ έχει ύψος 1.61μ. ζυγίζει 47 κιλά, έχει καστανά μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μπλε πουκαμίσα, και μαύρη ή μπλε μαντίλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share