Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επίθεση του Ρουβίκωνα στην ΕΔΕΥ!

Πέταξαν μπογιές και έσπασαν τζαμαρίες!

6 Ιουλίου 2019 09:46
Επίθεση του Ρουβίκωνα στην ΕΔΕΥ!

Ο Ρουβίκωνας έκανε επίθεση στα γραφεία της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ), τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ενώ πρίν από λίγες ημέρες εισέβαλε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας!

Πέταξαν μπογιές και έσπασαν τις τζαμαρίες, με ρόπαλα και λοστούς.Η ΕΔΕΥ μπήκε στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα μετά την υπογραφή των συμβάσεων έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, σε περιοχές νότια και δυτικά της Κρήτης, σύμφωνα με κείμενο που ανάρτησε η συλλογικότητα σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Εμείς ως αναρχικοί και ως άνθρωποι δεν μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας ξεκομμένη από τον τόπο και την φύση.

Η εισβολή στους τόπους μας μεγαλοεταιριων που θα θα σκάβουν στα βοσκοτόπια μας, θα ανατινάζουν τα βουνά μας, θα αποψιλώνουν δάση και θα βρωμίζουν τις θάλασσες και τα ποτάμια μας με αντάλλαγμα κάποιες κακοπληρωμένες θέσεις εργασίας, δεν μπορεί παρά να μας βρίσκουν αντίθετους και εχθρικούς», αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο με το οποίο ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.

Επίθεση στο σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου! (Video)

Τέσσερα μηχανάκια πέρασαν έξω από το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλοκαι πέταξαν τρικάκια με μήνυμα για αποχή από τις εκλογές.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν την διέλευση χωρίς συνθήματα και αφού έριξαν το υλικό έξω από το σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου εξαφανίστηκαν στους δρόμους του Ψυχικού

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV «η νέα μόδα του Ρουβίκωνα μέχρι τις εκλογές είναι να κάνουν τέτοιου είδους κινήσεις, ώστε να καλούν τον κόσμο να απέχει από την εκλογική διαδικασία. Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η σημερινή τους παρέμβαση».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του OPEN:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Εμείς κάναμε την επίθεση στη τράπεζα στη Συγγρού": Η επίσημη ανακοίνωση του Ρουβίκωνα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share