Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έφαγε σαύρα γιατί είχε βάλει στοίχημα... Δέκα μέρες μετά πέθανε!

Δεν ήθελε αρχικά να πάει στο νοσοκομείο!

5 Ιουλίου 2019 18:09
Έφαγε σαύρα γιατί είχε βάλει στοίχημα... Δέκα μέρες μετά πέθανε!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με έναν 34χρονο άντρα που τον προκάλεσαν να φάει σαύρα και στο τέλος πέθανε από σαλμονέλα! Το ατυχές περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια ενός πάρτι την περίοδο των Χριστουγέννων, πέθανε δέκα μέρες αργότερα εξαιτίας μόλυνσης από σαλμονέλα.

Ο άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δύο μέρες αφ’ ότου οι φίλοι του τον προκάλεσαν να φάει μια σαύρα σε ένα πάρτι που έγινε σε σπίτι.

Η επί 15 χρόνια σύντροφος του Ντέιβιντ, Αλλίρα Μπρίκνελ, είπε ότι ακόμα ψάχνει απαντήσεις για τον τραγικό του θάνατο. «Ηταν όντως μια πρόκληση, αλλά δεν ξέρω αν ήταν σοβαρή. Δεν έδινα πολύ σημασία γιατί ήταν πάρτι Χριστουγέννων και ήταν και τα παιδιά εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά. Υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις από παρευρισκόμενους στο πάρτι, καθώς κάποιοι λένε ότι όντως έφαγε τη σαύρα και κάποιοι άλλοι πως όχι, ενώ δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Τα αρχικά συμπτώματα του 34χρονου, ήταν εμετός, κοιλιακή διόγκωση και υγρό στους πνεύμονες. Η οικογένειά του είπε ότι οι γιατροί εξήγησαν ότι «ουσιαστικά είχε σαπίσει από μέσα προς τα έξω». Μια ακόμα τραγωδία είχε συμβεί στην Αυστραλία πριν λίγες ημέρες!

Ο Ντέιβιντ διαγνώστηκε με σαλμονέλα. Η οικογένειά του πιστεύει ότι το ιατρικό προσωπικό δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, μέχρι που έπεσε σε κώμα και μπήκε στην εντατική. Μάλιστα, στην αρχή όταν έφτασε το ασθενοφόρο, το πλήρωμά του δεν ήθελε καν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, καθώς όπως υποστηρίζει η σύντροφός του, τους έλεγαν ότι έχει απλά γαστρεντερίτιδα.

Τραγικό: Μητέρα βρήκε βελόνα μέσα σε αγγούρι που έτρωγε ο γιος της!

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστραλία όταν ένα αγόρι ανέφερε στην μητέρα του ότι υπήρχε μια βελόνα μέσα στο αγγούρι που έτρωγε. Τα λαχανικά τα είχε αγοράσει σε μεγάλο σούπερ μάρκετ και μόλις είδε τι είχε μέσα το κατήγγειλε αμέσως στην αστυνομία. Στην αρχή ο γιος της νόμιζε ότι ήταν κάποιου είδους παχύ καλώδιο και το έδειξε στη μητέρα του, που στην αρχή δεν πίστευε στα μάτια της.

«Μόλις βγήκε από το δωμάτιο του μου είπε ‘Μαμά βρήκα μια βελόνα μέσα’«, αναφέρει η Maria, η μητέρα του μικρου, στους δημοσιογράφους.

«Του είπα έλα τώρα μην κάνεις πλάκα, και δείχνοντας μου, απάντησε «δεν κάνω πλάκα».

«Έπαθα σοκ όταν το είδα, ήταν μπηγμένο μέσα στο λαχανικό και είχε μια μικρή κλίση στη μία άκρη του».

Η Maria ανέφερε ότι η βελόνα τσίμπησε το παιδί της την ώρα που μασούσε, αλλά ευτυχώς το αντιλήφθηκε νωρίς και δεν το κατάπιε.

«Το παιδί είχε τρομοκρατηθεί, με ρωτούσε αν υπήρχε δυνατότητα να πέθαινε αν κατάπινε την βελόνα. Δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω, φοβάμαι πια να αγοράζω φρούτα και λαχανικά» είπε η μητέρα.

Οι αστυνομικές αρχές παροτρύνουν τους πολίτες να καταγγέλλουν συμβάντα παρόμοια με την βελόνα που βρέθηκε σε αγγούρι στην Μελβούρνη!

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου υπήρξε το πρώτο περιστατικό όταν βρέθηκε μια πινέζα μέσα σε μια φράουλα στο Queensland. Μετά από αυτό προέκυψαν άλλα 100 παρόμοια συμβάντα με πινέζες, καρφιά και βελόνες μέσα σε μπανάνες, φράουλες και μάνγκο, που προκλήθηκαν από άτομα που ήθελαν να σαμποτάρουν τα συγκεκριμένα καταστήματα. Η αστυνομία μέχρι στιγμής πιστεύει ότι το σαμποτάζ γίνεται λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού, αν και πολλά από τα περιστατικά είναι απάτες.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δικαστής - τέρας υπερασπίζεται βιαστή επειδή είναι "από καλή οικογένεια"!

Σοκ σε κινηματογράφο: Άνδρα πέθανε την ώρα που έβλεπε θρίλερ!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share