Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους ο Θέμης Αδαμαντίδης!

Βρίσκεται στο νοσοκομείο!

4 Ιουλίου 2019 21:56
Θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους ο Θέμης Αδαμαντίδης!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή, σε δρόμο της Καλλιθέας, έπεσε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 19:30. Οι δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν βερμούδες, φέρονται να είπαν στον Αδαμαντίδη: «Δώσε τα χρήματα που χρωστάς ρε π...!». Αμέσως μετά, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Metropolitan, στο Φάληρο, με μώλωπες στο πρόσωπο και ρινορραγία.

Στον χώρο του νοσοκομείου βρίσκονται και αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιασμών, καθώς ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση.

Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός άστεγου για 25 ευρώ!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 48χρονος άστεγος, που είχε βρει καταφύγιο στις αποθήκες του ΟΣΕ στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας.

Δύο ζευγάρια πλησίασαν τον άστεγο και του επιτέθηκαν για να του πάρουν ότι είχε πάνω του. Αφού τον χτύπησαν με μπουνιές, τον έσυραν στο όχημά τους και του πήραν τα 25 ευρώ που είχε πάνω του, το κινητό τηλέφωνό του και την κάρτα με την οποία παίρνει το κοινωνικό επίδομα.

Οι δράστες εγκατέλειψαν τον άστεγο αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν, ενώ ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν το ένα από τα δύο ζευγάρια που επιτέθηκαν στον άστεγο. Πρόκειται για δύο 39χρονους και πάνω στη γυναίκα βρέθηκαν τα χρήματα που είχαν αρπάξει από τον άστεγο.

Οι αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και των άλλων δύο δραστών της επίθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θέμης Αδαμαντίδης: Δείτε τον για πρώτη φορά με την μητέρα του στα μπουζούκια! (Video)

Φρίκη: Λήστεψαν και ξυλοκόπησαν 80χρονη στην Κηφισιά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share