Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τόσα αξιώνουν ως αποζημίωση οι γονείς της 8χρονης Αλεξίας!

Τονίζεται πως το ποσό δεν αρκεί καν για τα έξοδα αποκατάστασης...

4 Ιουλίου 2019 16:42
Τόσα αξιώνουν ως αποζημίωση οι γονείς της 8χρονης Αλεξίας!

Οι γονείς της μικρής Αλεξίας που ανήμερα Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της ζητούν από τον δράστη αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Το ποσό αυτό μάλιστα, που προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τα έξοδα θεραπείας και αποκατάστασης του παιδιού, που έχει κερδίσει τη μάχη για τη ζωή, αλλά έχει πολύ δρόμο μέχρι την πλήρη επάνοδό της.

Οι γονείς της Αλεξίας, αγρότες και με ακόμα δύο παιδιά, παλεύουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν για να εξασφαλίσουν στο κορίτσι τους το καλύτερο που μπορούν.

Το δικαστήριο για την εκδίκαση της αποζημίωσης πήρε αναβολή και θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου, όμως ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεσμευτεί περιουσία του δράστη που φτάνει το ποσό αυτό.

Τόσο οι δικηγόροι της οικογένειας, όσο και οι γονείς τόνισαν ότι το ποσό αυτό δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες της Αλεξίας, η οποία, σύμφωνα με τους γιατρούς θα πρέπει να πάει στις ΗΠΑ για να ακολουθήσει εκεί ειδική θεραπεία.

Όλοι όμως είναι αισιόδοξοι πως η Αλεξία θα τα καταφέρει, καθώς η κλινική της εικόνα τους δίνει αρκετές ελπίδες.

Τραγωδία στη Θήβα: Βρέθηκε ο άντρας που χτύπησε την 8χρονη με τη σφαίρα!

Ένας 55χρονος που κατάγεται από το χωριό Λεοντάρι και ο οποίος βρέθηκε στο πατρικό του σπίτι για να γιορτάσει το Πάσχα, είναι ο ασυνείδητος «πιστολέρο» που τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη Αλεξία από τις Θεσπιές Βοιωτίας, με τις μπαλωθιές του.
Η έρευνα των Αρχών έφερε αποτέλεσμα και η ταυτότητα του αποκαλύφθηκε μετά την βαλλιστική εξέταση αλλά και την έρευνα κλιμακίου των εγκληματολογικών ερευνών που εντόπισαν ότι το παιδί είχε βληθεί από μια απόσταση περίπου 350 μέτρων.

Οι αστυνομικοί πήγαν μαζί του στην Αθήνα, στο σπίτι που διαμένει, για να εντοπίσουν το περίστροφο το οποίο χρησιμοποίησε ο 55χρονος και αυτό να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και να πιστοποιηθεί εργαστηριακά ότι πρόκειται για το όπλο που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι το παιδί.

Ο άνδρας είναι ιδιοκτήτης βενζινάδικου και διασκέδαζε με τους συγγενείς του ανήμερα του Πάσχα σε ένα από τα τρία σπίτια που από την αρχή είχαν βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους οι Αρχές.

Άλλωστε οι πάνω από 20 μαρτυρικές καταθέσεις που είχαν λάβει οι αστυνομικοί της Λειβαδιάς προσδιόριζαν το σπίτι στο οποίο, την επίμαχη ώρα του τραυματισμού του μικρού κοριτσιού, ήταν συγκεντρωμένα άτομα που πετούσαν βεγγαλικά και πυροβολούσαν στον αέρα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τι ακριβώς συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα όταν δεχτεί μια σφαίρα;

Απίστευτο:Σφαίρα στο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share