Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Θοδωρής Γραμμένος!

Θλίψη!

4 Ιουλίου 2019 13:20
Πέθανε ο Θοδωρής Γραμμένος!

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή ο στιχουργός Θοδωρής Γραμμένος. Είχε γεννηθεί στις 4 Οκτωβρίου 1941. Μάλιστα πριν από λίγες ώρες πέθανε και γνωστός Έλληνας τραγουδιστής.

Ο Θοδωρής Γραμμένος συνεργάστηκε με δημιουργούς όπως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, που το 1990 ηχογράφησε έξι τραγούδια με λόγια του Γραμμένου, σε μουσική δική του, στον τελευταίο δίσκο του «Ο άγνωστος θεός», αλλά και ο Χρήστος Νικολόπουλος, με τον οποίο συνυπέγραψε έναν ολόκληρο δίσκο με ερμηνευτή τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που κυκλοφόρησε το 2013 με τίτλο «Χάρτινα δεσμά».

Τα τελευταία τραγούδια του Θοδωρή Γραμμένου κυκλοφόρησαν το 2016 σε μουσική του Θόδωρου Δερβενιώτη σε ένα cd με τίτλο «Το τραγούδι το δικό μας».

Ήταν δεκαπέντε ανέκδοτες μελωδίες του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη, πάνω στις οποίες μπήκαν στίχοι του Γραμμένου και τραγούδησαν οι Μάνος Παπαδάκης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Παντελής Θαλασσινός, Δημήτρης Κοντογιάννης, Σοφία Παπάζογλου και Σταύρος Αβράμογλου.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρέτισε τον στιχουργό με έναν μήνυμα στο facebook:

«O λαϊκός ποιητής Θοδωρής Γραμμένος, του οποίου είχα την τύχη και την τιμή να τραγουδήσω τα τραγούδια του σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου, έφυγε από κοντά μας πριν 2 ημέρες. Αγαπημένε μου φίλε και σύντροφε Θοδωρή καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων!!»

Σοκάρει η οικογενειακή ιστορία του 17χρονου μοντέλου!

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του 17χρονου μοντέλου που έχασε την μάχη με τον καρκίνο.. Ο θάνατος σκόρπισε θλίψη στον χώρο της μόδας.. Σοκ προκαλεί η οικογενειακή ιστορία του 17χρονου μοντέλου, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο!

Η ίδια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 9 μήνες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η Κρίστι Κρανά έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων… Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας».

Η Κρίστι Κρανά μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε τη συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία της 17χρονης.

«Η ζωή της δεν ήταν εύκολη. Η μαμά της ήταν από τη Βουλγαρία και ο μπαμπάς της Νιγηριανός, ο οποίος δεν την αναγνώρισε ποτέ. Αυτό τις πονούσε πολύ, όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ζουν με αξιοπρέπεια. Άλλωστε, η μητέρα της είναι πολύ μορφωμένη, για αυτό και η κορούλα της ήταν τόσο ευγενικό, αγγελικό πλάσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά στην Espresso η ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share