Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο!

4 Ιουλίου 2019 11:53
Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Έφυγε από την ζωή ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, Κώστας Κορδάλης, σε ηλικία 75 ετών, λίγες ώρες μετά τον τραγωδία με το νεκρό βρέφος!

Ο Κώστας Κορδαλής γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 1944 στην Ελάτεια της Φθιώτιδας. Άρχισε να παίζει κιθάρα σε ηλικία 7 χρονών ενώ κρατούσε και μπουζούκι που του έμαθε ο πατέρας του ο Λουκάς. Σε ηλικία 16 χρονών πήγε στην Φρανκφούρτη και γράφτηκε στο Ινστιτούτο Γκαίτε για να μάθει γερμανικά. Μετά το γυμνάσιο παρακολούθησε μαθήματα φιλοσοφίας και γερμανικής φιλολογίας στο πανεπιστήμιο.

Γνώρισε την πρώτη του επιτυχία το 1965 με τη διασκευή τραγουδιών του Έλβις Πρίσλεϊ που αποτελούσε πρότυπό του. Οι πρώτες σημαντικές του επιτυχίες ακολούθησαν το 1973. Έγινε πασίγνωστος στην Γερμανία με τα τραγούδια του την δεκαετία του 1970 και μετά. Στιγμές όπως όπως το «Αννίτα», ο «Ίκαρος» και όχι μόνο ακούστηκαν αρκετά και μπήκαν ταυτόχρονα στα τοπ της Αυστρίας, της Ελβετίας και σε άλλες γειτονικές χώρες. Σταθερή η παρουσία του στα Γερμανικά charts και την τηλεόραση.

Το 2004, μετά τις επιτυχίες της Εθνικής μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου έγραψε και τραγούδησε το «Βασιλιάς Όττο», αφιερωμένο στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και τον τρανό Γερμανό προπονητή τους.

Κατά την διάρκεια των πρώτων ετών της ελληνικής κρίσης το 2011, ο ίδιος από τις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και τις συνεντεύξεις του κυρίως στην γερμανική ΒΙLD, κατακεραύνωνε όσους αποκαλούσαν τους Έλληνες τεμπέληδες και σπάταλους.

Μαζί με την γυναίκα και τα τρία παιδιά του, τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Σοκάρει η οικογενειακή ιστορία του 17χρονου μοντέλου!

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του 17χρονου μοντέλου που έχασε την μάχη με τον καρκίνο.. Ο θάνατος σκόρπισε θλίψη στον χώρο της μόδας.. Σοκ προκαλεί η οικογενειακή ιστορία του 17χρονου μοντέλου, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο!

Η ίδια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 9 μήνες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η Κρίστι Κρανά έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων… Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας».

Η Κρίστι Κρανά μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε τη συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία της 17χρονης.

«Η ζωή της δεν ήταν εύκολη. Η μαμά της ήταν από τη Βουλγαρία και ο μπαμπάς της Νιγηριανός, ο οποίος δεν την αναγνώρισε ποτέ. Αυτό τις πονούσε πολύ, όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ζουν με αξιοπρέπεια. Άλλωστε, η μητέρα της είναι πολύ μορφωμένη, για αυτό και η κορούλα της ήταν τόσο ευγενικό, αγγελικό πλάσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά στην Espresso η ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share