Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ σε πτήση της British: Τεχνικό πρόβλημα στον αέρα!

Ο πιλότος ζήτησε αναγκαστική προσγείωση!

3 Ιουλίου 2019 19:37
Θρίλερ σε πτήση της British: Τεχνικό πρόβλημα στον αέρα!

Ένα αεροπλάνο από το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο που είχε ως προορισμό το Μπανγκαλόρ της Ινδίας πετούσε πάνω από τον πορθμό «Μάγχη», όταν ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω τεχνικού προβλήματος. Η πτήση εξελίχθηκε στο θρίλερ.

Η πτήση BA119 γύρισε πίσω, μόλις λίγα λεπτά αφού είχε απογειωθεί στις 15:30 (τοπική ώρα). Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες επιβάτες έζησαν τον τρόμο όταν το αεροπλάνο γέμισε καπνούς...

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όταν το αεροπλάνο έφτασε τα 24.000 πόδια περίπου δέκα λεπτά αφού είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Χίθροου, ο πιλότος είχε μία απότομη πτώση στα 10.000 πόδια σε διάστημα εννέα λεπτών.

Το αεροπλάνο πετούσε πάνω από τη Μάγχη για περίπου μία ώρα. Σύμφωνα με την British Airways, «ο πιλότος ζήτησε μία πρόωρη προσγείωση στο Χίθροου λόγω ενός τεχνικού προβλήματος».

Πανικός σε πτήση μετά από προειδοποίηση για βόμβα!

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός αεροσκάφους αφού υπήρχε προειδοποίηση για βόμβα στην πτήση από τα Κανάρια Νησιά ! Το αεροσκάφος ήταν έτοιμο για απογείωση στο αεροδρόμιο της Φουέρτε Βεντούρα όταν ένας επιβάτης βρήκε ένα κομμάτι χαρτί όπου αναγραφόταν η προειδοποίηση για βόμβα. Ο πιλότος αμέσως ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές! Στιγμές αγωνίες στον αέρα! Αεροπλάνο γέμισε καπνούς!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολιτοφυλακής, από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας η απειλή γράφηκε από ανήλικο! Να σας θυμίσουμε μια αεροπορική τραγωδία που συνέβη πριν λίγες ημέρες με εννιά νεκρούς.

Αμέσως εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας γι' αυτού του είδους την απειλή και το αεροσκάφος εκκενώθηκε!

Δεν είναι γνωστό αν θα ασκηθεί δίωξη στον ανήλικο που έκανε φάρσα, καθώς ενήλικας θα αντιμετώπιζε και ποινή φυλάκισης. Η πτήση για Σαντιάγο έφθασε στον προορισμό της στις 4 το απόγευμα σήμερα. Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία υπήρξε λάθος συναγερμός και όλα είναι καλά.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share