Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το επέστρεψε νεκρό στην μητέρα του και της είπε να μην το ξυπνήσει γιατί κοιμάται!

Απίστευτα τραγικό....

3 Ιουλίου 2019 14:41
Το επέστρεψε νεκρό στην μητέρα του και της είπε να μην το ξυπνήσει γιατί κοιμάται!

Το απίστευτο περιστατικό μας έρχεται από το Γουισκόνσιν των ΗΠΑ. Και γίνεται ακόμα πιο τραγική η είδηση καθώς αφορά ένα βρέφος. Γι άλλη μια φορά μια ασυνείδητη μπέιμπι σίττερ κακομεταχειρίστηκε ένα μωρό τόσο ώστε να πεθάνει.

Σύμφωνα με τις αρχές, η 28χρονη Marissa Tietsort κατηγορείται για σκόπιμη ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού του μωρού Benson Xiong, ηλικίας δύο μόλις μηνών.

Η Tietsort είχε σκοτώσει τον Benson, και προσπάθησε να καλύψει τα στοιχεία του θανάτου του και να επιστρέψει το άψυχο σώμα του βρέφους στην ανυποψίαστη μητέρα του.

Η Tietsort, η οποία είναι έγκυος στο έκτο παιδί της, είχε πει στην αστυνομία ότι το έκανε αυτό ντύνοντας το άψυχο μωρό με το φορμάκι για το χιόνι πριν το τοποθετήσει στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε κουβέρτες για να καλύψει το σώμα του βρέφους και επιπλέον έβαλε και ένα καπέλο πάνω από τα μάτια του για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι κοιμόταν.

Η μητέρα του Benson συνειδητοποίησε την εξαπάτηση αργότερα, όταν τον απομάκρυνε από το κάθισμα του αυτοκινήτου και παρατήρησε ότι το μωρό ήταν παγωμένο και δεν ανέπνεε.

Αμέσως άρχισε να εκτελεί καρδιοπνευμονική ανάνηψη, ενώ η αδερφή της καλούσε ασθενοφόρο

Ωστόσο, μέχρι να φτάσουν οι πρώτες βοήθειες, ήταν προφανές ότι ήταν πολύ αργά.

Ο μικρός Benson βρέθηκε παγωμένος με σφιχτό σαγόνι, μπλε χείλια και το χρώμα του δέρματος ήταν λευκό, και οι γιατροί ανακοίνωσαν το θάνατό του επί τόπου.

Μια αυτοψία αργότερα αποκάλυψε ότι το μωρό είχε πεθάνει από πολλαπλά χτυπήματα που είχαν προκαλέσει σημαντικούς τραυματισμούς στο κεφάλι.

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο κορμός του δεν ήταν μόνο εκτοπισμένος, αλλά είχε επίσης σπάσει, υποδηλώνοντας ότι είχε χτυπηθεί με μεγάλη δύναμη.

Η Tietsort είχε παραδεχτεί ότι ο Benson είχε πεθάνει κατά τη διάρκεια της εποπτείας της μπέιμπι σίτερ, αλλά υποστήριξε ότι δεν τον σκότωσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη μπέιμπι σίτερ κατηγορείται για κακοποίηση παιδιών και παραμένει να δούμε αν θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του παιδιού.

Να σας θυμίσουμε και ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό όπου ένα μωρό "έβρασε" στους 41 βαθμούς γιατί οι γονείς του το ξέχασαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Τραγικό: Έβαλαν βρέφος σε ράντζο νοσοκομείου!

Στον διάδρομο του Βενιζέλειου Νοσοκομείου νοσηλεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης ένα μωράκι μόλις 8 μηνών, το οποίο εμφάνιζε πυρετό και άλλα συμπτώματα.


Σύμφωνα με το STAR, την καταγγελία έκανε η γιαγιά του μωρού. Η επίσημη δικαιολογία που δόθηκε στην οικογένεια είναι ότι δεν έβαλαν το παιδί στο δωμάτιο για να μην κολλήσει γαστρεντερίτιδα. Γι' αυτό και η οικογένεια του παιδιού, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία στο ΚΡΗΤΗ TV, πήρε το παιδί από το νοσοκομείο και το πήγε σε ιδιώτη γιατρό. «Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά αλλά το ρεζιλίκι δεν το έχω ξαναδεί. Τι να πω γι' αυτές τις καταστάσεις», ανέφερε η ίδια στο ΚΡΗΤΗ TV.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: 2χρονη: Έπεσε σε λάκκο με κροκόδειλους και τη κατασπάραξαν ζωντανή!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share