Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Βρέθηκε νεκρή η παίκτρια που είχε εξαφανιστεί!

Είχε τραυματιστεί στην Λίμνη Κόμο!

2 Ιουλίου 2019 19:48
Θλίψη: Βρέθηκε νεκρή η παίκτρια που είχε εξαφανιστεί!

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της παίκτριας που αγνοούνταν στη λίμνη Κόμο! Δυστυχώς βρέθηκε νεκρή! Τρεις ημέρες μετά την δήλωση της εξαφάνισής της.

Η σωρός της 24χρονης αθλήτριας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» εντοπίστηκε σε βάθος 204 μέτρων στη φημισμένη ιταλική λίμνη από σωστικά συνεργεία που αναζητούσαν τα ίχνη της από το απόγευμα του Σαββάτου (29/6), οπότε δηλώθηκε ότι αγνοείται.

Η Ισμαΐλι επισκέφτηκε την ειδυλλιακή περιοχή, που βρίσκεται περίπου 16 μίλια από τα ελβετικά σύνορα και θέλησε να βουτήξει στα νερά της λίμνης. Ωστόσο τα ίχνη της χάθηκαν κι ένας φίλος της ενημέρωσε τις αρχές ότι ουδέποτε βγήκε από το νερό.

Ο διεθνής Ελβετός άσος της Λίβερπουλ Σερντάν Σακίρι επιβεβαίωσε την είδηση ποστάροντας στο twitter: «Η οικογένειά μου και εγώ εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στον στενό κύκλο της Ισμαΐλι».

Είδηση σοκ: Πέθανε ο Θοδωρής Αραμπατζόγλου!

Λύπη προκάλεσε στο - σύμφωνα με πληροφορίες - Ρέθυμνο η ξαφνική απώλεια του γνωστού επιχειρηματία Θεόδωρου Αραμπατζόγλου. Επίσης ακόμα μια είδηση που σοκάρει είναι ο τραγικός θάνατος ενός βρέφους!

Σε βαρύ κλίμα σήμερα συγγενείς και γνωστοί αποχαιρετούν σήμερα τον 55χρονο άντρα ο οποίος «χάθηκε» τόσο ξαφνικά.

Συγκεκριμένα ο 55χρονος που κινούνταν τη Δευτέρα 1/7 με τη μηχανή του στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Σπηλίου στο ύψος της διασταύρωσης Καρέ, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ωστόσο για τον άτυχο άντρα ήταν ήδη αργά καθώς είχε υποκύψει, ενώ ο θάνατός του αποδίδεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια.

Τραγικό: Βρέθηκε νεκρός σε παραλία της Αμφιλοχίας!

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 80χρονος , πρωινές ώρες τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, από τη θαλάσσια περιοχή της Παλαιά Πλαζ Αμφιλοχίας, .

Ο άτυχος ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία: Πέθανε ξαφνικά γνωστός τηλεπαρουσιαστής!

Νεκρός ο τραυματίας του τροχαίου στα Τέμπη!

Εύβοια: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share