Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Τραγικό: Μητέρα βρήκε βελόνα μέσα σε αγγούρι που έτρωγε ο γιος της!

Απίστευτο!

2 Ιουλίου 2019 17:38
Τραγικό: Μητέρα βρήκε βελόνα μέσα σε αγγούρι που έτρωγε ο γιος της!

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστραλία όταν ένα αγόρι ανέφερε στην μητέρα του ότι υπήρχε μια βελόνα μέσα στο αγγούρι που έτρωγε. Τα λαχανικά τα είχε αγοράσει σε μεγάλο σούπερ μάρκετ και μόλις είδε τι είχε μέσα το κατήγγειλε αμέσως στην αστυνομία. Στην αρχή ο γιος της νόμιζε ότι ήταν κάποιου είδους παχύ καλώδιο και το έδειξε στη μητέρα του, που στην αρχή δεν πίστευε στα μάτια της.

«Μόλις βγήκε από το δωμάτιο του μου είπε ‘Μαμά βρήκα μια βελόνα μέσα’«, αναφέρει η Maria, η μητέρα του μικρου, στους δημοσιογράφους.

«Του είπα έλα τώρα μην κάνεις πλάκα, και δείχνοντας μου, απάντησε «δεν κάνω πλάκα».

«Έπαθα σοκ όταν το είδα, ήταν μπηγμένο μέσα στο λαχανικό και είχε μια μικρή κλίση στη μία άκρη του».

Η Maria ανέφερε ότι η βελόνα τσίμπησε το παιδί της την ώρα που μασούσε, αλλά ευτυχώς το αντιλήφθηκε νωρίς και δεν το κατάπιε.

Βελόνα μέσα σε Αγγούρι

«Το παιδί είχε τρομοκρατηθεί, με ρωτούσε αν υπήρχε δυνατότητα να πέθαινε αν κατάπινε την βελόνα. Δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω, φοβάμαι πια να αγοράζω φρούτα και λαχανικά» είπε η μητέρα.

Οι αστυνομικές αρχές παροτρύνουν τους πολίτες να καταγγέλλουν συμβάντα παρόμοια με την βελόνα που βρέθηκε σε αγγούρι στην Μελβούρνη!

Βελόνα μέσα σε Αγγούρι

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου υπήρξε το πρώτο περιστατικό όταν βρέθηκε μια πινέζα μέσα σε μια φράουλα στο Queensland. Μετά από αυτό προέκυψαν άλλα 100 παρόμοια συμβάντα με πινέζες, καρφιά και βελόνες μέσα σε μπανάνες, φράουλες και μάνγκο, που προκλήθηκαν από άτομα που ήθελαν να σαμποτάρουν τα συγκεκριμένα καταστήματα. Η αστυνομία μέχρι στιγμής πιστεύει ότι το σαμποτάζ γίνεται λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού, αν και πολλά από τα περιστατικά είναι απάτες.

Το αγγούρι της θάλασσας και γιατί κοστίζει 3000 ευρώ

Το αγγούρι της θάλασσας και γιατί κοστίζει 3000 ευρώ

Οι θαλασσόλυκοι το ξέρουν ως ολοθούρι, ο περισσότερος κόσμος το λέει θαλάσσιο αγγούρι. Αποτελεί εξαιρετικό μεζέ, με την τιμή του να είναι εξωπραγματική. 3000 ευρώ το κιλό. Στη Κίνα επικρατεί υστερία με το συγκεκριμένο προιόν και τα εστιατόρια τρέχουν να καλύψουν τη ζήτηση.

Εκτός από την νοστιμιά του όμως έχει και εξαιρετικές ιδιότητες, αφού λειτουργεί σαν ήπιο παυσίπονο, και είναι ανακουφιστικό σε ασθένειες όπως η αρθρίτιδα.

Ενδεικτικά της μανίας που επικρατεί, το 1990 μόλις 36 χώρες ψάρευαν το συγκεκριμένο είδος. Σήμερα οι χώρες που εξάγουν είναι 85. Μόνο φέτος η τιμή του αυξήθηκε κατά 17% και οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι κινδυνεύει με εξαφάνιση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share