Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μάνα και κόρη μένουν έγκυες μαζί! Αυτό όμως δεν είναι το ακραίο της υπόθεσης! (Video)

Τι περίεργο συνέβη σε αυτήν την ιστορία;

2 Ιουλίου 2019 15:10
Μάνα και κόρη μένουν έγκυες μαζί! Αυτό όμως δεν είναι το ακραίο της υπόθεσης! (Video)

Μια περίεργη υπόθεση έγινε γνωστή όταν μια μητέρα έμεινε ταυτόχρονα έγκυος με την κόρη της! Βέβαια αυτό δεν είναι το ακραίο της ιστορίας!

Πρόκειται να γνωρίσετε την μεγαλύτερη κόρη της Sue, την Sophie, καθώς προετοιμάζεται για τη γέννηση του δεύτερου μωρού της. Να σας θυμίσουμε και μια απίστευτη ιστορία με την 18χρονη που γέννησε ενώ βρισκόταν σε κώμα!

Αλλά εδώ είναι που η ιστορία αποκτάει ενδιαφέρον: Η Sue είναι επίσης έγκυος – στο 17ο παιδί της. Και αυτή είναι η δεύτερη φορά που το δίδυμο μητέρα-κόρη είναι έγκυες την ίδια στιγμή.

Το ακόλουθο βίντεο έχει ληφθεί από το ντοκιμαντέρ «17 Kids and Counting», το οποίο ακολουθεί την οικογένεια Radford της Αγγλίας: τη μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας.Η Sue και ο Noel Radford ήταν παιδικοί φίλοι που παντρεύτηκαν πριν από 20 χρόνια. Το ζευγάρι είχε αρχικά προγραμματίσει να αποκτήσει τρία παιδιά, αλλά αγάπησαν την εμπειρία τόσο πολύ που συνέχισαν αποκτώντας περισσότερα.

Δείτε το βίντεο:

Είχε προσπαθήσει τα πάντα όμως δεν μπορούσε να μείνει έγκυος...Τότε η αδερφή της αποφάσισε κάτι μοναδικό...

Όταν η Aimee Morrisby αποφάσισε να μείνει έγκυος, ένα από τα άτομα που το μοιράστηκε ήταν η αγαπημένη της αδερφή, Shayna.

Πέντε χρόνια αργότερα, όταν ακόμα δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος, η Shayna ήταν αυτή που επενέβη και είπε τα μαγικά λόγια “Ας κάνουμε ένα μωρό”.

Η ιστορία τους:


Η Aimee Morrisby, πέρασε 5 χρόνια προσπαθώντας να μείνει έγκυος, χωρίς επιτυχία. Έχοντας περάσει τόσο χρόνο προσπαθώντας να μείνει έγκυος χωρίς επιτυχία, η Morrisby προσπαθούσε να συνηθίσει το γεγονός ότι μπορεί να μην γινόταν ποτέ μητέρα.

Τότε, η αδερφή της, Shayna Wiffen, την πήρε τηλέφωνο ένα βράδυ στις 10.

Όταν η Morrisby σήκωσε το τηλέφωνο, ήταν η Wiffen η οποία της έκανε μια απίθανη πρόταση: “Ας κάνουμε ένα μωρό”. Η Wiffen, η οποία ήταν ήδη μητέρα δύο παιδιών, ήταν έτοιμη να μείνει έγκυος ξανά, αλλά όχι στο δικό της μωρό. Αυτή την φορά ήθελε να κυοφορήσει ένα μωρό για την αδερφή της, Aimee, και τον άντρα της, Jake.

Όταν ήταν μικρή η Morrisby, είχε διαγνωστεί με μια επώδυνη ασθένεια του εντέρου που γέμιζε την κοιλιά της με ουλώδη ιστό. Δεν είχε καταλάβει την έκταση της ζημιάς μέχρι που πήγε με πόνους στον γιατρό σε ηλικία 21 και έμαθε ότι η μήτρα της μπορεί να διακινδύνευε. Ο γιατρός της πρότεινε, αν ήθελε να κάνει παιδιά, να τα έκανε τότε, αλλιώς θα κινδύνευε να μην κάνει ποτέ παιδί.

Οι Morrisby πέρασαν έναν οδυνηρό γύρω εξωσωματικής και είχαν 4 αποβολές σε 5 χρόνια. Μετά από μια επίσκεψη σε έναν ειδικό για πεπτικά ζητήματα, αποκαλύφθηκε ότι η μήτρα της Aimee ήταν στην ουσία μια μεγάλη μπάλα με ουλώδη ιστό. Μετέφερε αυτές τις πληροφορίες στο γιατρό της, ο οποίος κατάλαβε ότι το αναπαραγωγικό της σύστημα δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει μια εγκυμοσύνη μέχρι το τέλος.

Οι Morrisby είχαν αρχίσει να το δέχονται, μέχρι που η Shayna της έκανε αυτή την απίθανη προσφορά. Αφού βεβαιώθηκε ότι η αδερφή της ήθελε πραγματικά να το κάνει αυτό, η Aimee δέχτηκε αμέσως. Η Shayna έμεινε έγκυος με ένα από τα έμβρυα από τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης της αδερφής της.

Για τους επόμενους 9 μήνες, το μωρό της Aimee αναπτυσσόταν στην μήτρα της Shayna. Οι αδερφές της ήταν μαζί της σε κάθε βήμα και οι άντρες τους ήταν εξίσου υποστηρικτικοί. Όταν η Shayna γέννησε στο νερό, η Aimee ήταν δίπλα της, της κρατούσε το χέρι και την βοήθησε να φέρει την πολύτιμη κόρη της στον κόσμο.

Η Shayna γέννησε το κοριτσάκι και ο γαμπρός της έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Η Shayna κράτησε το μωρό για λίγες στιγμές στην αγκαλιά της και μετά το παρέδωσε στην μαμά και τον μπαμπά. Την βάφτισαν Francesca Louise Morrisby και σήμερα είναι ένα χαρούμενο μωρό 7 μηνών.

Και για τις δύο αδερφές ήταν μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία να μοιραστούν την γέννηση της Francesca σε τόσο βάθος. Η Aimee έδωσε μια πολύ δυνατή συμβουλή για τις γυναίκες που δυσκολεύονται να συλλάβουν παιδί.

Όπως εξηγεί στην Daily Mail: “Η πιο μεγάλη συμβουλή προς τις μητέρες που πιέζονται να μείνουν έγκυες είναι ότι δεν πειράζει να σταματήσουν να πιέζουν το σώμα τους. Στην τελική, η κόρη μου δεν θα ήταν τόσο υγιής και ευτυχισμένη αν την είχα γεννήσει εγώ.”

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share