Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bafman: Ο ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια!

«Παιδιά γύρω στο χιλιάρικο μου λείπει ακόμα και την γλυτώνω την φυλακή»!

2 Ιουλίου 2019 10:57
Bafman: Ο ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έχει αφεθεί ο 35χρονος ράπερ, Baf Danny (Bafman) ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Κατά την απολογία του ο Bafman υποστήριξε πως η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε σε στούντιο που διατηρεί στην Καλλιθέα ήταν για προσωπική χρήση. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ακτιβιστής της νόμιμης χρήσης κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς.


Πριν λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ράπερ ζήτησε οικονομική βοήθεια από τους διαδικτυακούς του φίλους προκειμένου να γλιτώσει - όπως ανέφερε ο ίδιος - τη φυλακή.

«Παιδιά γύρω στο χιλιάρικο μου λείπει ακόμα και την γλυτώνω την φυλακή. Όποιος ενδιαφέρεται να σαππορτάρει. Και όχι δεν ντρέπομαι που ζητάω βοήθεια. Ντροπή θα είναι να είμαι στη φυλακή ενώ οι ρουφιάνοι είναι έξω. Έχασα όλα τα λεφτά μου με αυτήν την ιστορία και χρεώθηκα τόσα, αλλά έχω σκοπό να βγάλω τα διπλά και να δώσω με την ομάδα μου ντόπα ήχο. Γιατί το μόνο που σπρώχνουμε είναι η μουσική.», έγραψε χαρακτηριστικά o kyrios_bafman.


Ο ράπερ για τη σύλληψή του: «Δεν έχω χρήματα γιατί έχασα και τη δουλειά μου με όλη αυτή την ιστορία»

Την Πέμπτη 27/6, ο Bafman βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» και, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, ξεκαθάρισε το τι πραγματικά συνέβη.

«Σοκαρίστηκα όταν μπήκαν δύο άντρες στο σπίτι μου. Δεν κατάλαβα ότι ήταν αστυνομικοί. Νόμιζα ότι είναι ανταγωνιστές, γιατί είχαν έρθει και παλαιότερα. Μου ζήτησαν να δουν τους υπολογιστές, έψαξαν και δεν βρήκαν τίποτα. Με ρώτησαν και για ανήλικες. Τους έδειξα τα όπλα, που ήταν ψεύτικα, αεροβόλα με πλαστικές μπίλιες. Ξεκίνησαν να μαζεύουν τα νόμιμα προϊόντα κάνναβης και βρέθηκε και κοκαΐνη. Εγώ ήμουν όσο συνεργάσιμος μπορούσα. Το σπίτι μου υπέστη γύρω στα 700 ευρώ ζημιές.

''Μου στήσανε πλεκτάνη'' Τι λέει ο ράπερ που συνελήφθη!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ράπερ που συνελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή, τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο στούντιό του στην Καλλιθέα ήταν για δική του χρήση. Παράλληλα, υποστήριξε πως η περιπέτειά του αυτή είναι αποτέλεσμα πλεκτάνης που έστησαν ανταγωνιστές του.
raper_
Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν καιρό τον 35χρονο, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε αρκετά βίντεο που ανέβαζε στο κανάλι του στο Ίντερνετ, μιλώντας για την χρήση κάνναβης και τις ευεργετικές της δυνατότητες.

«Το καλό με την κάνναβη είναι ότι είναι φυτική. Είναι κάτι που φυτρώνει και κάτι που είναι πιο ασφαλές στον οργανισμό από μια ένεση ή από κάποιο χάπι ή από κάποιο άλλο σκεύασμα» έλεγε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με γείτονες, δεν ήταν λίγες οι φορές που μαθητές γυμνασίου και λυκείου έμπαιναν στην πολυκατοικία όπου βρισκόταν το στούντιο ηχογράφησης του 35χρονου, χωρίς ωστόσο όμως να πει κάποιος με βεβαιότητα εάν οι μαθητές πήγαιναν σε εκείνον ή στη σχολή χορού που στεγάζεται στην ίδια πολυκατοικία.

«Κάθε μέρα βλέπω να μπαινοβγαίνουν μαθητές γυμνασίου και λυκείου από αυτό το κτίριο αλλά υπάρχει και μια σχολή χορού όπου λειτουργεί εδώ. Σίγουρα κάποια άτομα θα πήγαιναν στη σχολή χορού και κάποια άλλα μπορεί να πήγαιναν και στο δικό του στούντιο» λέει ένας γείτονας στο protothema.gr.

Ο ράπερ είχε αναρτήσει και αρκετές φωτογραφίες στα social media που έδειχναν τον ίδιο να καπνίζει στριφτά τσιγάρα.

Πως συνελήφθη από την αστυνομία

Στη σύλληψη του ράπερ προχώρησε το Σάββατο η αστυνομία μετά από πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει εναντίον του για πιθανή διακίνηση ναρκωτικών και σύσταση συμμορίας. Στην κατοχή του 35χρονου ράπερ βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, γεγονός που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των αστυνομικών για τη δράση του.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν καιρό τον 35χρονο, καταγράφοντας τις κινήσεις του και συγκεντρώνοντας τα απαιτούμενα για τη σύλληψή του στοιχεία. Ο ράπερ είχε αναπτύξει τις δραστηριότητές του γύρω από το στούντιο ηχογράφησης που διατηρούσε στην περιοχή της Καλλιθέας. Όπως κατέγραψαν οι αστυνομικοί ο κύριος όγκος των πελατών του ράπερ ήταν μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Ως εκ τούτου η έρευνα εντατικοποιήθηκε και προχώρησε με επείγουσες διαδικασίες, καθώς κινδύνευαν μικρά παιδιά, και οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Με συνέλαβαν και πέρασα τέσσερις μέρες στο κρατητήριο. Μου ζήτησαν να τους πω από πού τα προμηθεύομαι. Μέχρι τις 2 Ιουλίου πρέπει να δώσω κάποια εγγύηση, τα οποία χρήματα δεν τα έχω γιατί έχασα και τη δουλειά μου με όλη αυτή την ιστορία. Με πήρε ο πατέρας του συνεργάτη μου και μου είπε να κόψουμε τη συνεργασία γιατί ανησυχεί για το παιδί του. Τον καταλαβαίνω, αφού στην τηλεόραση λένε ότι πουλούσα ναρκωτικά σε παιδάκια. Δεν μπορώ να πω κάτι σ’ αυτόν τον πατέρα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Bafman.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανακρίνεται ο γνωστός ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά!

Κατασχέθηκαν 800 κιλά κοκαΐνης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share