Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Την κατέβασαν από το αεροπλάνο για την μπλούζα της! (Photo)

Η 31χρονη Βρετανή καταγγέλλει!

2 Ιουλίου 2019 08:26
Την κατέβασαν από το αεροπλάνο για την μπλούζα της! (Photo)

Η 31χρονη Βρετανή Harriet Osborne, μητέρα δύο παιδιών, καταφέρεται εναντίον της EasyJet κατηγορώντας την εταιρεία για σεξιστική συμπεριφορά εναντίον της.

Όπως ανέφερε η ίδια στην εφημερίδα "Sun", μια αεροσυνοδός την ανάγκασε να κατέβει από το αεροσκάφος πριν φύγει η πτήση από τη Μάλαγα προς το Στάνστεντ γιατί όπως η ίδια ισχυρίζεται, την είπαν πως ήταν "πολύ προκλητικά για τα παιδιά που βρίσκονταν στο αεροσκάφος".

Η ίδια τονίζει πως έχασε την πτήση της γιατί φορούσε δαντελωτό μπλουζάκι, αλλά είχε καλύψει τα επίμαχα σημεία με ειδικό κάλυμμα στήθους.


"Δεν μπορείς να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο μου με αυτή την μπλούζα, πρέπει να ρίξεις κάτι επάνω σου" φέρεται να της είπε αεροσυνοδός, βάσει της καταγγελίας, ενώ προσπάθησε να της ρίξει ένδυμα πάνω της.

Η ίδια τόνισε ότι παρόλο που στη συνέχεια φόρεσε ένα πουλόβερ οι αεροσυνοδοί συνέχιζαν να μην της επιτρέπουν την είσοδο στο αεροσκάφος.

Η 31χρονη αναγκάστηκε, όπως λέει, μαζί με τον φίλο της, να περάσουν το βράδυ στο αεροδρόμιο της Μάλαγα όπου και κοιμήθηκαν στο πάτωμα, ενώ πλήρωσε και 165 ευρώ για να κλείσει εισιτήριο σε άλλη πτήση.

Η εταιρεία πάντως έδωσε τη δική της απάντηση αναφέροντας δια εκπροσώπου της:

"Επιβεβαιώνουμε ότι μία επιβάτιδα της πτήσης από Μάλαγα προς Στάνστεντ στις 23 Ιουνίου δεν κατάφερε να ταξιδέψει εξαιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς. Έπειτα από ανησυχίες σχετικά με το ντύσιμό της, το πλήρωμα της ζήτησε ευγενικά να φορέσει μια επιπλέον μπλούζα και η επιβάτιδα συμφώνησε. Ωστόσο, στη συνέχεια άρχισε να φέρεται ανάρμοστα προς ένα μέλος του πληρώματός μας. Τα πληρώματα των αεροσκαφών μας και του εδάφους είναι εκπαιδευμένα, αξιολογούν όλες τις καταστάσεις και ενεργούν γρήγορα. Δεν ανεχόμαστε καταχρηστική ή απειλητική συμπεριφορά στο προσωπικό μας".

Πηγή: news247

Κοιμήθηκε και...την ξέχασαν μέσα στο αεροπλάνο!

Μια γυναίκα που επέβαινε σε πτήση της Air Canada νωρίτερα αυτόν τον μήνα αποκοιμήθηκε μετά την απογείωση του αεροσκάφους και ξύπνησε μέσα σε ένα άδειο, σκοτεινό αεροσκάφος όπου προφανώς την είχε ξεχάσει το πλήρωμά του.

Η περιπέτεια της Τίφανι Άνταμς αναρτήθηκε από έναν φίλο της στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας στο Facebook και προκάλεσε δυσπιστία στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ζήτησαν διευκρινίσεις από την Air Canada.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η Άνταμς ταξίδευε από το Κεμπέκ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο αλλά στη διάρκεια της πτήσης αποκοιμήθηκε επηρεασμένη και από το γεγονός ότι καθόταν σε μια σειρά καθισμάτων μόνη της.

Όπως η ίδια υποστηρίζει ξύπνησε μέσα σε "απόλυτο σκοτάδι" με το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί με τους επιβάτες και το πλήρωμά του να έχουν αποβιβαστεί.

"Νομίζω ότι βλέπω εφιάλτη γιατί, στα σοβαρά, πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό;", έγραψε η καταγγέλλουσα.

Η ίδια λέει ότι τηλεφώνησε σε έναν φίλο της μέσα από το αεροπλάνο αλλά η συνομιλία διακόπηκε γιατί έμεινε από μπαταρία.

"Προσπάθησα να επικεντρωθώ στην αναπνοή μου και να ελέγξω την κρίση πανικού μου ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσα να φορτίσω το κινητό μου βάζοντάς το σε όποια θύρα USB έβρισκα", αλλά η προσπάθειά της απέβη μάταια γιατί δεν υπήρχε ρεύμα στο αεροσκάφος.

Τελικά βρήκε έναν φακό μέσα στο πιλοτήριο, κατάφερε να ανοίξει μια από τις πόρτες του αεροσκάφους αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με ύψος 15 μέτρων αφού δεν υπήρχε πλέον η σκάλα αποβίβασης των επιβατών.

Χρησιμοποίησε λοιπόν τον φακό για να κάνει σήμα σε έναν οδηγό οχήματος μεταφοράς αποσκευών, ο οποίος την είδε καθισμένη στην είσοδο του αεροσκάφους με την πόρτα ανοιχτή και τα πόδια της να κρέμονται στον αέρα.

"(Ο οδηγός) Έπαθε σοκ και διερωτήθηκε πώς διάολο με ξέχασαν μέσα στο αεροπλάνο. Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ", λέει η παθούσα.

Η Air Canada ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, όπως πρόσθεσε η Άνταμς, αλλά η Άνταμς έκτοτε δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά και αντιμετωπίζει νυχτερινούς τρόμους. Η Air Canada δήλωσε στο δίκτυο CTV ότι ερευνά το επεισόδιο αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share