Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Ινδία: Την βίασαν συγγενείς και δάσκαλος επειδή ήταν καλή μαθήτρια!

Της έριξαν υπνωτικά!

2 Ιουλίου 2019 07:28
Φρίκη στην Ινδία: Την βίασαν συγγενείς και δάσκαλος επειδή ήταν καλή μαθήτρια!

Άλλη μια σοκαριστική ιστορία με υπόθεση βιασμού ανήλικης έρχεται από την Ινδία με θύμα αυτή τη φορά μια 16χρονη η οποία κακοποιήθηκε από τέσσερα ξαδέρφια της και έναν δάσκαλό της επειδή ήταν πρώτη στα μαθήματα!

Τα τέσσερα ξαδέρφια της ανήλικης την κάλεσαν, αρχικά, για φαγητό. Στη συνέχεια της έριξαν υπνωτικά στο φαγητό και όταν αυτά ξεκίνησαν να ενεργούν τη βίασαν με τη σειρά μαζί με έναν δάσκαλο.

Όταν η κοπέλα συνήλθε της είπαν ότι είχε λιποθυμήσει και γι' αυτό την είχαν μεταφέρει σε άλλο σημείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα News18 οι βιαστές δεν αρκέστηκαν στην αγριότητά τους αλλά φρόντισαν και να την απαθανατίσουν σε βίντεο που μοιράστηκαν μεταξύ τους μέσω Whatsapp.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της 16χρονης υπέβαλαν καταγγγελία στην αστυνομία, η οποία προχώρησε σε μια σύλληψη με τους υπόλοιπους τέσσερις δράστες να αναζητούνται.

Αστυνομικός που μίλησε στην ιστοσελίδα είπε ότι η αρχική εκτίμηση είναι ότι οι τέσσερις συγγενείς της 18χρονης ένιωσαν ντροπή μετά την επιτυχία της στις εξετάσεις.

Πηγή: Protothema

Σοκ στην Ινδία: Αντιστάθηκαν στον βιασμό και τους ξύρισαν τα κεφάλια!

Φρίκη προκαλεί η είδηση από την Ινδία και αυτό που έκαναν σε μια μητέρα και την κόρη που αντιστάθηκαν στον βιασμό τους.. Το αποτέλεσμα της αντίστασης ήταν να τις διαπομπεύσουν στο χωριό και να τους ξυρίσουν τα κεφάλια..

Τα στοιχεία όσον αφορά την σεξουαλική βία που ασκείται στις γυναίκες στην Ινδία, ιδιαίτερα στις αγροτικές της ζώνες, στις οποίες ζει το μεγαλύτερο μέρος των 1,3 δισεκατομμυρίου κατοίκων της, είναι απογοητευτικά.

Σε ένα χωριό της Ινδίας ξύρισαν το κεφάλι μιας μητέρας και της κόρης της, τις ξυλοκόπησαν και τις διαπόμπευσαν στο χωριό επειδή αντιστάθηκαν σε απόπειρα βιασμού από ομάδα ανδρών, ανακοίνωσε σήμερα η ινδική αστυνομία.

Επτά άνδρες, ένας από τους οποίους ήταν αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης, μπήκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της γυναίκας σ' αυτό το χωριό της Μπιχάρ, στην ανατολική Ινδία, με πρόθεση να βιάσουν την 19χρονη κόρη της, διευκρίνισε η αστυνομία.

Όταν το κορίτσι και η μητέρα του, της οποίας ο σύζυγος κερδίζει τον επιούσιο επαιτώντας, αντιστάθηκαν, δέχθηκαν επίθεση και ο αξιωματούχος τις οδήγησε στη συνέχεια σε έναν κουρέα για να τους ξυρίσει το κεφάλι, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας στην αστυνομία.

«Προς το παρόν έχουν συλληφθεί έξι από τους υπόπτους στην υπόθεση αυτή. Η αστυνομία διεξάγει επιχειρήσεις για την σύλληψη και των υπολοίπων, οι οποίοι διαφεύγουν μετά το γεγονός», δήλωσε ο αστυνομικός Σαντζάι Κουμάρ.

Ο αξιωματούχος του χωριού και ο κουρέας βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων. Η υπόθεση αυτή προσήλκυσε την προσοχή των ινδικών μέσων ενημέρωσης και έντονες επικρίσεις από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Μπιχάρ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share