Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

"Φέρετρο με ρόδες" ήταν το περιπολικό που ενεπλάκη σε τροχαίο!

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δυο αστυνομικοί!

1 Ιουλίου 2019 10:37

"Φέρετρο με ρόδες" ήταν το περιπολικό που ενεπλάκη σε τροχαίο! Με αυτόν τον τρόπο χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας, το περιπολικό το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο στου Ζωγράφου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί.

Ο κ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι «έσπασαν τα φρένα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο είχαμε καταγγείλει πριν από 4-5 μήνες με φωτογραφικό υλικό και όλα τα ΜΜΕ το είχαν κάνει πρώτο θέμα. Αντί να αποσυρθεί την επόμενη μέρα διότι είναι ένα κινητό φέρετρο, ένα διαλυμένο αυτοκίνητο που μπορούσε ανά πάσα στιγμή να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών αλλά και τον αστυνομικών, να τρέχει στο δρόμο με σπασμένα φρένα και σπασμένα ακρόμπαρα».

«Σαφώς θα είχαμε θύματα αν π.χ. είχαμε καταδίωξη και ήταν με πολλά χιλιόμετρα. Εάν δεν ήταν έμπειρος ο αστυνομικός να πάει να το ρίξει σε μία μάντρα για να το σταματήσει, είναι σίγουρο ότι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο θα ''θέριζε'' πολίτες», πρόσθεσε.

Ξάνθη: 52χρονος καρφώθηκε με το αυτοκίνητό του σε κολώνα της ΔΕΗ!

Ένα τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία αφού ένας 52χρονος καρφώθηκε με το αυτοκίνητο του σε κολώνα της ΔΕΗ..

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 52χρονος σκοτώθηκε όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και έπεσε πάνω σε κολόνα φωτισμού.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το τροχαίο δυστύχημα εκτυλίχθηκε στις στις 05:50 το πρωί στο 3o χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Κομοτηνής.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Σοκ στην Καλλιθέα: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε δυο νέους!

Σοκ στην Καλλιθέα αφού μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε δυο νέους! Ο ένας νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα, επί της οδού Σιβιτανίδου στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ταύρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεθυσμένος οδηγός διερχόμενου οχήματος εμβόλισε δύο νεαρά παιδιά τα οποία εκείνη την στιγμή επιχειρούσαν να περάσουν απέναντι.

Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους νεαρούς στον Ευαγγελισμό με τον έναν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη.


Πηγή: kallitheaonline.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή!

Αυτοκινητιστικό δυστύχημα με ένα νεκρό και τραυματίες!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share