Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωτιά στη Φυλή: Άτομο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του!

Κοντά στον χώρο της φωτιάς εντοπίστηκε..

30 Ιουνίου 2019 18:11
Φωτιά στη Φυλή: Άτομο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του!

Ένα άτομο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στον χώρο της Φυλής που είχε ξεσπάσει μεγάλη φωτιά!

Αμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και παρέλαβε το άτομο. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Φυλής κοντά στον ΧΥΤΑ, καίγοντας ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο, καθώς και υδροφόρες των ΟΤΑ.

Μεγάλη φωτιά στη Φυλής!

Φωτιά μαίνεται απέναντι από τον ΧΥΤΑ Φυλής αυτή τη στιγμή, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά καίει ξερά χόρτα.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς, 7 οχήματα με 14 πυροσβέστες, ένα ελικόπτερο καθώς και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

Μάλιστα, η φωτιά φαίνεται και από την περιοχής της Μεταμόρφωσης! Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία του Athensmagazine.gr:

Προσοχή: Υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιά σήμερα!

Πολύ υψηλός παραμένει και για σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου, ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Προσοχή...

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr), για σήμερα, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κίνδυνος φονικής φωτιάς στον Υμηττό: «Ωρολογιακή βόμβα»!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share