Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Φλόριντα: Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στο στομάχι αλιγάτορα! (Video)

Εικάζουν ότι το θύμα το καταβρόχθισε ζωντανό..

30 Ιουνίου 2019 16:56
Φρίκη στην Φλόριντα: Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στο στομάχι αλιγάτορα! (Video)

Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στο στομάχι αλιγάτορα στην Φλόριντα και από ότι εικάζεται το θύμα πρέπει να το καταβρόχθισε ζωντανό.. Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες..

Μια σοκαρισμένη γυναίκα εντόπισε τη σορό του 45χρονου άνδρα ονόματι Μάικλ Φορντ Β΄ σε αρδευτικό κανάλι στην κομητεία Πολκ της Φλόριντα και όπως δήλωσε στις Αρχές είδε ένα τμήμα του πτώματος μέσα στα σαγόνια του αλιγάτορα.

Το χέρι και το πόδι του πτώματος βρέθηκαν μέσα στο στομάχι του αλιγάτορα, που τον εντόπισαν και τον σκότωσαν ειδικοί στην προστασία της άγριας ζωής. Σύμφωνα με την προκαταρκτική νεκροψία αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός, αν και το θύμα έφερε διάφορα τραύματα, ενώ διεξάγεται έρευνα για να εξακριβωθεί πως βρέθηκε ο 45χρονος στην αποκλεισμένη για το κοινό περιοχή.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το θύμα ίσως ήταν νεκρό εδώ και αρκετές ημέρες. Σύμφωνα με τον Άσλει Τάιλερ της Επιτροπής Αλιείας και Συντήρησης της Άγριας Ζωής της Φλόριντα ο αλιγάτορας ζύγιζε γύρω στα 225 κιλά!

Η εκπρόσωπος του γραφείου του Σερίφη, Κάρι Χόρστμαν πρόσθεσε ότι «η σορός του θύματος δείχνει ότι έπαθε κάτι που έχει σχέση με τον αλιγάτορα. Φαίνεται ότι του έκανε κάτι είτε πριν ή μετά τον θάνατό του». Τα ίχνη του θύματος είχαν εξαφανιστεί από τις 23 Ιουνίου.

Δύο καμηλοπαρδάλεις σκοτώθηκαν από κεραυνό σε ζωολογικό κήπο!

Δύο καμηλοπαρδάλεις σε αμερικανικό πάρκο σκοτώθηκαν από κεραυνό, ανακοίνωσε χθες αυτός ο ζωολογικός κήπος στη Φλόριντα.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου περίμεναν ενάμιση μήνα για να κάνουν αυτήν την ανακοίνωση, ώστε να ολοκληρωθούν οι νεκροτομές στα ζώα και να επιβεβαιωθεί ότι ο θάνατός τους οφειλόταν σε πτώση κεραυνού.

Οι δύο καμηλοπαρδάλεις, η Λίλι και η Τζιόνι, είχαν χώρους για να προφυλαχθούν από την καταιγίδα, όμως δυστυχώς προτίμησαν να μείνουν έξω όταν έφτασε η καταιγίδα και να συνεχίσουν να βόσκουν.

«Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος», ανέφερε ο ζωολογικός κήπος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Θρηνούμε την απώλεια δύο αξιολάτρευτων και χαρισματικών ζώων», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share