Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στο Λονδίνο: Αυτή είναι η έγκυος που μαχαίρωσαν θανάσιμα! (Video)

Κρίσιμη είναι η κατάσταση για το βρέφος..

30 Ιουνίου 2019 16:00
Φρίκη στο Λονδίνο: Αυτή είναι η έγκυος που μαχαίρωσαν θανάσιμα! (Video)

Μια απόλυτη φρίκη είναι η είδηση για την έγκυο που μαχαίρωσαν θανάσιμα στο Λονδίνο.. Το μωρό νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση..

Σε μία δεύτερη σύλληψη προχώρησε η βρετανική αστυνομία σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό με μαχαίρι της 26χρονης εγκύου Κέλι Μέρι Φοβρέλ στο νότιο Λονδίνο.

Η αστυνομία εκλήθη σε μια διεύθυνση στις 03:30 τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο, όταν βρήκε την 26χρονη γυναίκα τραυματισμένη. Γέννησε στο σημείο με τη βοήθεια διασωστών και μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο. Το βρέφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 37χρονο που τώρα αφέθηκε ελεύθερος αλλά παραμένει υπό έρευνα. Παράλληλα, συνελήφθη ένας 29χρονος και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο νότιο Λονδίνο όπου παραμένει για ανάκριση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Daily Mail, BBC News

Φρίκη στην Κρήτη: Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες!

Μια φρίκη εξελίχτηκε στην Ιεράπετρα της Κρήτης..Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες έπειτα..

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 23:30 τη νύχτα, μέσα στο σπίτι του 60χρονου, στη Γρα Λυγιά. Ξαφνικά δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι του 60χρονου Ελληνα και αφού κατάφεραν τουλάχιστον 10 μαχαιριές σε βάρος του τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο άνδρας από την Κρήτη παρά τα σοβαρά τραύματά του, κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από γειτονικό σπίτι. Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, παρά τις άγριες μαχαιριές, δεν τραυματίστηκαν ζωτικά του όργανα.

Ο 60χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σαλαμίνα: Μαχαίρωσαν επιχειρηματία που αρνήθηκε "προστασία"!

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 29χρονο στο κέντρο της πόλης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share